Soţia unui cunoscut preot a fost găsită spânzurată în Săptămâna Mare. Avea 37 de ani şi devenise recent mamă

O tragedie fără margini s-a petrecut în familia unui cunoscut preot. Soţia lui a fost găsită moartă, în gospodărie, chiar în Săptămâna Mare. Femeia, tânără, îşi văzuse recent visul de a avea un copil, după mulţi ani de aşteptare.

26 apr. 2019, 12:51
Soţia unui cunoscut preot a fost găsită spânzurată în Săptămâna Mare. Avea 37 de ani şi devenise recent mamă

Anca-Ştefania Florea, soţia preotului constănţean Vladimir Florea, cunoscut ca „părintele Vladimir de la Oituz”, a fost găsită moartă în locuinţa din comuna Valu lui Traian, chiar în Săptămâna Mare. Femeia, în vârstă de 37 ani, devenise recent mamă.

Citeşte şi Anca Serea, GRAVIDĂ pentru a ŞASEA OARĂ. Primele declaraţii despre SARCINĂ

După mulţi ani de aşteptare, ea adusese pe lume un copil, în urmă cu 6 luni. Băieţelul a fost botezat Serafim, iar soţii Florea spuneau că el este „minunea” lor. În ziua de joi, 24 aprilie 2019, preoteasa a fost găsită fără viaţă în gospodărie. Iniţial, s-a ştiut că femeia a murit în somn, din cauza unui infarct.

Poliţia a comunicat următoarele: „La data de 24 aprilie, în jurul orei 13, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din localitate se afla o persoană spânzurată. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că femeia în cauză are 37 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală.”

Continuarea articolului pe adevarul.ro.