Soţia unui ministru indian a murit în urma unei supradoze

Soţia unui ministru indian care a fost găsită moartă vineri într-un hotel de lux din New Delhi, după ce şi-a acuzat soţul de infidelitate, a decedat în urma unei supradoze, a anunţat luni agenţia Press Trust of India (PTI), informează AFP şi EFE, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
20 ian. 2014, 18:55
Soţia unui ministru indian a murit în urma unei supradoze

Shahshi Tharoor, în vârstă de 57 de ani, ministru pentru dezvoltarea resurselor umane, a descoperit chiar el corpul neînsufleţit al soţiei sale Sunanda Pushkar în hotelul de cinci stele unde locuiau, la revenirea sa de la o reuniune a Partidului Congresului.

Raportul autopsiei, prezentat luni procurorului însărcinat cu ancheta, arată că decesul a survenit în urma consumului unei cantităţi mari de stupefiante, a informat agenţia de presă indiană.

Ministrul a făcut o declaraţie prin care s-a angajat să coopereze pe deplin cu investigatorii şi a cerut o anchetă rapidă cu privire la cauzele decesului soţiei sale, deces care a survenit după ce aceasta şi-a exprimat pe Twitter bănuiala că soţul ei ar fi înşelat-o cu o jurnalistă pakistaneză, Mehr Tarar.

Moartea lui Sunanda Pushkar este urmarea tragică a unor probleme conjugale care au împânzit presa din India şi reţelele sociale.

Corpul femeii, în vârstă de 52 de ani, prezenta urme de răni, însă nu se ştie dacă aceste leziuni au legătură cu moartea sa, a declarat unul dintre cei trei doctori care au realizat autopsia.

Soţia ministrului a fost incinerată la sfârşitul săptămânii trecute, conform tradiţiilor hinduse.