Soţia lui Mircea Băsescu cere iertare familiei prezidenţiale: Nu am putut să ne ridicăm la rangul familiei

Soţia lui Mircea Băsescu cere iertare familiei prezidenţiale. Doina Băsescu a dezvăluit, duminică dimineaţă, că i-a trimis un mesaj cumnatei sale, Maria Băsescu, în care a explicat că regretă că nu s-au ridicat la deminitatea şi rangul primei familii în stat, informează România TV.

22 iun. 2014, 07:32
Soţia lui Mircea Băsescu cere iertare familiei prezidenţiale: Nu am putut să ne ridicăm la rangul familiei

Soţia lui Mircea Băsescu i-a trimis un mesaj cumnatei sale, Maria Băsescu, prin care cere iertare familiei prezidenţiale că nu au putut să se ridice la rangul primei familii în stat.

Eu am trimis un mesaj cumnatei mele prin care îi rog să ne ierte şi să înţeleagă faptul că întotdeauna i-am respectat şi de asemenea, regret ca nu am putut să ne ridicăm la nivelul demnităţii, al rangului la care am ajuns, probabil că nu am fost pregătiţi„, a declarat Doina Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu.

Mai mult, soţia lui Mircea Băsescu, Doina, a declarat că a avut reţineri în a boteza un copil al familiei lui Bercea Mondial, dar ea şi soţul lor au cedat insistenţelor acestora. Doina Băsescu este convinsă de nevinovăţia soţului ei şi a spus că familiei Anghel ar trebui să-i fie ruşine pentru bucuria afişată după reţinerea lui Mircea Băsescu.

Judecătorul de la Tribunalul Bucureşti a decis ca Mircea Băsescu să fie arestat preventiv, pentru 30 de zile, la capătul unei şedinţe de judecată care a durat mai bine de cinci ore. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti. 

Complicele său din dosar, Marian Căpăţână, a fost şi el arestat în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat că ar fi primit 250.000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, în urma intervenţiei sale la judecători, Bercea Mondial să scape de închisoare. Marian Căpăţână ar fi primit şi el 350.000 de euro, ca intermediar.

Citeşte şi Traian Băsescu: Nu am primit niciun ban şi niciun bun de la Bercea Mondial