Soţul Andei Adam a fost condamnat pentru clonare de carduri

Soţul Andei Adam a fost condamnat, în secret, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru falsificare de carduri bancare, după ce şi-a recunoscut vinovăţia în faţa instanţei, informează Cancan.

RomaniaTV.net
19 ian. 2019, 16:08
Soţul Andei Adam a fost condamnat pentru clonare de carduri

Alături de alţi patru bărbaţi, soţul Andei Adam a fost condamnat pentru infracţiuni de falsificare a intrumentelor de plată electronică.
Potrivit unor surse judiciare, la finalul anului trecut, soţul Andei Adam a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Constanţa la trei ani de închisoare cu suspendare, pe durata unui termen de încercare de şase ani, după ce a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DNA.

Autorităţile au confiscat de la Sorin Andrei Nicolescu suma de 55.000 de lei şi mai multe carduri contrafăcute. Pe lângă pedeapsa de închisoare cu suspendare, Andrei Niculescu este obligat să se prezinte la datele fixate la Serviciul de Probaţiune Constanţa, potrivit programului de supraveghere întocmit şi să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile. Judecătorii l-au mai obligat pe soţul vedetei şi la plata sumei de 7.000 de lei, drept cheltuieli judiciare.