Soţul Mariei Marinescu, fost în Legiunea Străină, închisoare pentru trafic cu cocaină

La începutul anului, o „bombă" exploda în presa internațională. Un avion cu 700 kg de cocaină a fost capturat în Republica Dominicana, iar o așa-zisa rețea ar fi fost decapitată! Anchetatorii au anunțat atunci ca în „umbra" afacerii este soțul unei vedete din Romania.Francezul Frank Colin este căsătorit, din vara lui 2009, cu una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda din România, Maria Marinescu. Înainte de mariajul cu aceasta, Colin fusese însă prezent in ziarele tabloide ca iubit al vedetei TV Andreea Raicu. Despre el se mai scrisese ca, in trecut, a fost garda de corp a unor celebritati, printre care faimosul Mike Tyson, dar si manechinul Naomi Campbell.

13 nov. 2013, 08:50
Soţul Mariei Marinescu, fost în Legiunea Străină, închisoare pentru trafic cu cocaină

Originar din Toulon, sudul Frantei, Colin a fost incatusat si transferat la inchisoarea Lyunes (Bouches-du-Rhone), unde se gaseste si azi. Penitenciarul este unul extrem de periculos, doar in ultimele luni fiind omorati acolo opt detinuti! Fost luptator in Legiunea straina, Frank Colin este respectat de toti in inchisoare, dupa ce i-a pus la punct pe cei mai agresivi detinuti, se arată într-o anchetă publicată de cancan.ro, care devoalează intregul film al operatiunii in urma careia au fost arestati sotul Mariei Marinescu, prietenul sau, Nicholas Pisapia, dar si alte 45 de persoane! Nicholas Pisapia este retinut in Republica Dominicana pentru trafic de droguri, el fiind considerat alaturi de Frank Colin ca unul dintre „pionii importanti” ai afacerii.

CITEŞTE ŞI:

Soţul creatoarei de modă Maria Marinescu, reţinut într-un dosar privind trafic de droguri
 

Dosarul care, in prezent, este instrumentat de anchetatorii dominicani contine 50 de pagini, dintre care 48 se refera la vamesii, militarii si comandantul aeroportului din Punta Cana. Acesta din urma ar fi „girat” decolarea catre Paris a unui avion Falcon incarcat cu aproape 700 kg de droguri. Doar doua file ii priveste insa pe Pisapia, Colin si pilotii aparatului de zbor implicat in acest transport. Cancan.ro a descoperit, din marturiile unor persoane care au legaturi stranse cu dosarul, ca, de fapt, „creierul” acestei operatiuni ar fi fost un anume Darian, despre care nu s-a pomenit nimic si pe care autoritatile franceze nu stiu de unde sa-l ia.

Unul dintre aparatorii lui Frank Colin, avocatul David Olivier Kaminski din Baroul Paris este convins ca Frank va fi eliberat curand din lipsa de probe. „Va spun cu mana pe inima ca nu exista nicio dovada a vinovatiei clientului meu”, a afirmat in exclusivitate pentru Cancan.ro avocatul francez Kaminski. EVZ.ro