Soţul Sorinei Pintea: „Circulă pe Facebook o poză cu soţia mea la un bal. Dacă se ajunge aici cu minciuna, nu ştiu ce să mai spun”

Soţul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, dezminte faptul că fotografia care circulă pe Facebook, înfăţişând-o pe soţia sa la un bal, este actuală.

RomaniaTV.net
10 mart. 2020, 15:47

Soţul Sorinei Pintea a fost invitat în studioul Antena3, unde a prezentat detalii despre situaţia prin care trece fostul ministru al Sănătăţii şi a atras atenţia asupra faptului că sunt multe ştiri false şi exagerări care circulă pe internet, legate de soţia sa.

„La noi, la Baia Mare, a apărut o fotografie cu soţia mea care ar fi prezentă la un bal. Dacă se ajunge până aici cu minciuna… nu ştiu ce să mai spun. E o fotografie mai veche”, a spus soţul Sorinei Pintea.

„Asta este o lipsă de umanitate”, a continuat Goga. Potrivit acestuia, Sorin Pintea nu are o stare deloc bună, iar acum este internată şi i se fac mai multe analize.

Pe Facebook a circulat duminică o fotografie cu Sorina Pintea prezentă la un bal al PSD, despre care se lasă de înţeles că ar fi chiar din ziua de duminică.

Citeşte şi: Ionuţ Gologan, veste de ultimă oră din Malaezia. Ce se întâmplă cu românul condamnat la moarte


loading...