Spa pentru BEBELUŞI, ultima tendinţă de răsfăţ „din faşă” GALERIE FOTO VIDEO

Tratamentele de tip spa nu mai sunt rezervate numai adulţilor, un baby-spa pentru copii de câteva luni fiind inaugurat recent în Kensington, un cartier înstărit şi cochet din Londra, scrie marţi figaromadame.fr.

16 sept. 2014, 16:55

Un spa special pentru bebeluşi funcţionează într-un cartier cochet din Londra. Conceptul a fost lansat în septembrie 2013, în SUA, de Kristi Ison, o specialistă în masaj pentru copii.

La centrul său deschis în Houston, statul Texas, se oferă şedinţe de ‘float baby’ pentru bebeluşi cu vârste cuprinse între două săptămâni şi şase luni. Şedinţa începe cu o baie care durează între zece şi 30 de minute, timp în care micuţii plutesc pe apă cu un colac în jurul gâtului, putându-se mişca în voie.

Citeşte şi Mituri despre nou-născuţi şi adevărul din spatele lor

Ideea este ca ei să ‘aibă o anumită libertate de mişcare, ca în imponderabilitate’, se arată pe site-ul unităţii. Ulterior, copiii au parte şi de un masaj, care poate fi efectuat chiar de către părinţiilor, sub atenta supraveghere şi îndrumare a specialiştilor institutului.

Citeşte şi Unde trebuie să îţi culci bebeluşul pentru a fi ferit de boli

Creatoarea centrului din Kensington, Laura Sevenus, susţine că şedinţele de hidroterapie întăresc muşchii şi oasele bebeluşilor, iar masajul ajută la digestie, evitându-se astfel colicii. Tariful perceput de centrul londonez de sănătate este de 60 de lire pe oră (aproape 80 de euro).