SPA şi masaj în curtea bisericii VIDEO

Spa, masaj şi aerobic. Toate, la un loc. Şi toate, în curtea bisericii. Nu sunt noile standarde europene pentru lăcaşuri sfinte. Minunea dumnezeiască se întâmplă doar în cartierul Berceni. La doar câţiva centimetri de pereţii bisericii "Sfinţii Trei Ierarhi" se construieşte un centru modern, aşa încât enoriaşii vor putea savura prohodul sau vecernia direct din jacuzzi.

RomaniaTV.net
27 nov. 2011, 08:45
SPA şi masaj în curtea bisericii VIDEO

Biserica, situată pe strada Turnu Măgurele de la periferia cartierului Berceni, pare neterminată. Chiar dacă aici se ţin deja slujbe, muncitorii toarnă alături fundaţia complexului de recreere. Diaconul admite că veselia care va cuprinde în curând acest loc contrastează cu pioşenia credincioşilor dar spune că biserica a fost ridicată legal.

Autorităţile susţin că trimisul lui Dumnezeu la marginea Berceniului minte. Biserica a fost construită ilegal în vreme ce complexul are toate aprobările în regulă.

„Această construcţie este ilegală. La un moment dat, bănuiesc că a fost sfinţită. Pentru că aici se ţin totuşi liturghii”, a declarat pentru RTV, Daniel Cărămidă, Arhitect-şef, Primăria sectorului 4.

După ce ani de-a rândul, edilii de peste tot au ridicat sute de biserici într-un elan creştinesc de nestăvilit, biserica „Sfinţii Trei Ierarhi” ar putea fi primul lăcaş de cult demolat de autorităţi.

Arhiepiscopia Bucureştilor nu a putut fi contactată pentru a oferi explicaţii.