SPAIMA POLIŢIEI. La doar 15 ani a fost arestat pentru 16 infracţiuni

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din municipiul Bârlad, a fost arestat preventiv, pentru comiterea a 16 infracţiuni de furt şi tentativă de furt. Băiatul a sustras bani în special din automate amplasate în locuri publice.

RomaniaTV.net
31 iul. 2013, 16:59
SPAIMA POLIŢIEI. La doar 15 ani a fost arestat pentru 16 infracţiuni

Un băiat de numai 15 ani a comis 16 infracţiuni de furt şi tentativă de furt în perioada aprilie 2012 – iulie 2013. Prejudiciul total estimat se ridică la aproximativ 2.500 de lei. Pe lângă bani din automate amplasate în locuri publice, adolescentul a mai furat o poşetă cu acte dintr-un local, băuturi alcoolice şi produse alimentare.

„O parte din fapte au fost comise împreună cu alţi minori, faţă de care poliţiştii fac în prezent cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt. De asemenea, minorul arestat este suspectat şi de complicitate la săvârşirea altor fapte de furt şi tentativă de furt”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Mediafax.

Citeşte şi: Spărgători de maşini prinşi la Bacău. Cel mai mic are doar 10 ani

Reţinut, iniţial, de poliţişti pentru zece ore, copilul a fost prezentat Judecătoriei Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Bârlad au emis pe numele minorului mandat de arestare preventivă, pentru 15 zile sub acuzaţiile de furt şi tentativă de furt.

Citeşte şi: Un copil din Buzău este cercetat penal după ce a FURAT o MAŞINĂ şi a făcut o PLIMBARE cu ea