Spărgători de bancomate, prinşi în flagrant de poliţiştii din Constanţa şi Prahova VIDEO

Doi bărbaţi din Constanţa au fost prinşi de oamenii legii în timp ce lipeau o bandă metalică în ATM. Astfel, ei reuşeau să blocheze banii clienţilor şi să-i ia ulterior. Nici bancomatele din Prahova nu sunt în siguranţă. Trei indivizi au fost prinşi când furaseră nu mai puţin de 10.000 de lei din bancomate.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 06:18
Spărgători de bancomate, prinşi în flagrant de poliţiştii din Constanţa şi Prahova VIDEO

Tânărul prins în flagrant nu ştia că este urmărit aşa că a coborât liniştit din maşină şi s-a dus direct la bancomatul din faţa unei bănci, informează România TV. Când a văzut că e săltat de poliţişti a aruncat pe jos obiectele pe care le folosea la furt. Pe fanta pe unde ies banii hoţii lipesc nişte benzi metalice. Când clientul vede că că nu ies banii pleacă crezând că bancomatul este defect.

„Poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant a doi bărbaţi care folosind obiecte artizanale au spart mai multe bancomate. Asupra lor s-au găsit nişte sume de bani şi urmează, după cercetări, să stabilim de unde provin”, a declarat comisarul şef Emilian Pârvu, şeful poliţiei municipiului Constanţa.

Şi la Câmpina, hoţii au găsit metode noi de a goli bancomatele. Trei indivizi au fost prinşi de poliţişti după ce au furat aproape 10 mii de lei.

„Hoţii folosesc cardul si fac mai multe operaţiuni şi apoi speculează softul, bancomatul, respectiv renunţă la operaţiune. Când bancomatul pregăteşte banii, hoţii speculează softul, iar suma este blocată de către autori”, a afirmat Nicolae Zecheru, şef IPJ Prahova. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă între 3 şi 15 ani de închisoare.