„Spărgătorul de nuci”, balet pe gheaţă la Sala Palatului

Cea mai faimoasă trupă de balet pe gheaţă din lume, Saint Petersburg State Ballet on Ice, revine la Sala Palatului din Bucureşti, joi, cu spectacolul "Spărgătorul de nuci", de Piotr Ilici Ceaikovsky.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 07:28
„Spărgătorul de nuci”, balet pe gheaţă la Sala Palatului

Cunoscută în toată lumea şi considerată una dintre bijuteriile Rusiei, Saint Petersburg State Ballet on Ice revine la Bucureşti cu un show care a uimit şi încântat audienţe pe toate meridianele lumii. Poveştile puse în scenă de celebrii patinatori îmbină aranjamentul simfonic cu coloritul costumelor într-o manieră care au atras aplauze şi ovaţii în toată lumea. Această producţie de succes a fost găzduită până în prezent de peste 7.000 de scene, potrivit Agerpres.

Compania Saint Petersburg State Ballet on Ice a fost pioniera ideii de balet pe gheaţă. Era pentru prima dată în lume când un balet clasic în costume clasice de balet era pus în scenă pe un patinoar instalat pe scena unui teatru.

Biletele, cu preţuri cuprinse între 50 şi 300 lei, se găsesc la Sala Palatului, la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica şi online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro.