Spartacus, faţă în faţă la tribunal cu poliţiştii răniţi în timpul revoltei din Rahova. Uluitor, ce le-a cerut judecătorilor VIDEO

Confruntare în sala de judecată între celebrul interlop Spartacus și polițiştii răniţi în timpul revoltei din Rahova. Liderul romilor le-a cerut judecătorilor să-l lase în libertate ca să se poată întoarce, spune el, la muncă în Germania.

26 iun. 2020, 13:02
Spartacus, faţă în faţă la tribunal cu poliţiştii răniţi în timpul revoltei din Rahova. Uluitor, ce le-a cerut judecătorilor VIDEO

UPDATE: Judecătorii au prelungit mandatul de arestare al lui Spartacus cu încă 30 de zile, astfel că acesta rămâne închis.

În sala de judecată, Spartacus a stat faţă în faţă cu poliţiştii răniţi în luptele de stradă din timpul stării de urgentă. Acesta le-a cerut judecătorilor să-l lase în libertate.

La proces a fost si sotia lui Spartacus, pusă sub control judiciar, dar si sora interlopului care s-a războit cu fortele de ordine.

„Odata s-a pomenit cu Poliţia… că vine Poliţia peste ei! Normal că trebuia să le dea amendă pe loc, nu să vină cu pistoale, spray-uri, cu asta… a intrat direct cu bătaie peste ei!”, a spus sora lui Spartacus.

Spartacus, liderul „revoluţiei” din Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Badea, cunoscut ca „Spartacus Idolul Fetelor”, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice, distrugere. Interlopul este acuzat că i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii şi jandarmii veniţi să aplaneze conflictul din Rahova. Totodată, acesta va fi judecat şi pentru avarierea unor maşini ale Poliţiei, dar şi pentru lovirea unui agent de la Secţia 19 Poliţie.

Scandal în Bucureşti, mascaţii au intervenit cu focuri de armă şi gaze lacrimogene la o petrecere în stradă în zona Rahova VIDEO

În acelaşi dosar, au fost trimise în judecată alte şapte persoane care au luat parte la conflictul din Rahova: Oradea Badea, zisă”Somerta”, Gigi Constantin, zis ‘Bertolon’, Antonio Dincă, zis ‘Samir’, Nicuşor Lider, zis ‘Crecea’, Gloria Ion, zisă ‘Târţa’, Veronica Călin, zisă ‘Graţiela’, Ştefan Stângaciu.


loading...
Partenerii noștri