Speak, despre relaţia cu Ştefania. Diferenţa de vârstă îşi spune cuvântul: „Ea este într-un moment al vieții, eu în altul”

Speak a vorbit despre relaţia cu Ştefania, poveste ce a început în urmă cu patru ani. Sentimentele lor nu s-au schimbat, din contră, relaţia este mai puternică, însă cu toate acestea, sunt şi momente în care diferenţa de vârstă îşi spune cuvântul.

16 feb. 2021, 14:40
Speak, despre relaţia cu Ştefania. Diferenţa de vârstă îşi spune cuvântul: „Ea este într-un moment al vieții, eu în altul”
Speak a vorbit despre relaţia cu Ştefania

Speak, despre relaţia cu Ştefania. „Eu am luat foarte multe lucruri bune din vârsta ei și în special asta, cu trăitul clipei. Este fascinant să te uiți la o persoană cum se poate bucura de cele mai mici lucruri pe care viața ți le oferă. Recunosc că eu îmi pierdusem această abilitate’, iar faptul că Ștefania este mai mică decât mine cu 10 ani, mi-a renăscut acest sentiment.

Cât despre faptul dacă resimțim diferența de vârstă… da, uneori o resimțim, pentru că ea are foarte multă energie și vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul, pentru că le-am făcut când aveam vârsta ei. Niciodată nu ne certăm pe tema asta și ne înțelegem momentele fiecăruia din viață. Ea este într-un moment al vieții, eu în altul și ne respectăm. Niciodată nu mă voi aștepta ca ea să facă lucruri pe care le fac oamenii la 30 de ani sau invers. Nu îi interzic nimic, și nici ea mie. Suntem prieteni!„, a mărturisit Speak.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, prima declaraţie despre actuala iubită a lui Speak. Ce a spus despre Ştefania

Speak, despre relaţia cu Ştefania

Prietenia, compatibilitatea asta pe care eu nu am mai întâlnit-o cu nicio persoană din viața mea, deși suntem foarte diferiți unul de altul, și ca să nu fim ipocriți nu în ultimul rând, lipsa banilor. De ce zic asta cu banii? Pentru că dacă unul dintre noi avea bani și un trai la alt nivel decât celălalt, cel mai posibil relația noastră avea de suferit. Și mulți oameni inteligenți pot confirma acest lucru. Când unul are și produce, iar celălalt nu, se nasc frustrări, se nasc multe greșeli și nu e bine…„, a mai declarat artistul pentru Viva.ro.

Speak a cerut-o pe Ştefania în căsătorie

Speak

și Ștefania au fost ultimii care au citit scrisorile scrise unul pentru celălalt, iar Gina Pistol a chemat-o pe Ștefania lângă ea pentru a o rosti. La finalul ei, Speak, vizibil emoționat și pregătit să scoată inelul și să se pună în genunchi în fața ei, abia își mai stăpânea starea.

Zâmbea, îl ”treceau toate apele”, era emoționat. Dar, într-o fracțiune de secundă, Speak s-a dus spre partenera ei și s-a pus în genunchi! Ștefania a izbucnit în lacrimi și a acceptat, cu zâmbetul pe buze, cererea în căsătorie.

Trebuie să fie unică treaba asta!”, a spus Speak cu ochii ațintiți spre Ștefania. Bruneta a reacționat imediat: ”Nu, nu cred…”. „A fost un moment la care nu mă așteptam. Exact așa cum mi-am dorit eu. Sunt foarte fericită”, a spus Ștefania cu ochii în lacrimi.