Speak, emoţionat când şi-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară”

Speak a dezvăluit că a avut emoţii atunci când a mers pentru prima dată acasă la Ştefania, să îi cunoască părinţii. Artistul a dezvăluit că s-a întâmplat la puţină vreme după ce au format un cuplu, însă totul a fost foarte bine.

24 feb. 2021, 19:47
Speak, emoţionat când şi-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară”
Speak a dezvăluit că a avut emoţii atunci când a mers pentru prima dată acasă la Ştefania

Speak, emoţionat când şi-a cunoscut viitorii socri. „Nu mai știu după cât timp, exact, i-am cunoscut părinții Ștefaniei. Oricum, nu a trecut multă vreme de când noi am format un cuplu și ne-am dus împreună la Galați, la ai ei. Recunosc, aveam emoții, tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să facem grătarul amândoi.

După ceva timp, mi-a spus că el, în discuțiile pe care le-am avut atunci, a inserat câteva întrebări care să-l facă să-și dea seama cum sunt și dacă e totul bine. (zâmbește) Cât despre părinții mei, cum este și normal, ei iubesc tot ce iubesc și eu!„, a declarat Speak pentru Viva.ro.

Speak, despre relaţia cu Ştefania: „Ea este într-un moment al vieții, eu în altul”

Speak a vorbit despre relaţia cu Ştefania, poveste ce a început în urmă cu patru ani. Sentimentele lor nu s-au schimbat, din contră, relaţia este mai puternică, însă cu toate acestea, sunt şi momente în care diferenţa de vârstă îşi spune cuvântul.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, prima declaraţie despre actuala iubită a lui Speak. Ce a spus despre Ştefania

Eu am luat foarte multe lucruri bune din vârsta ei și în special asta, cu trăitul clipei. Este fascinant să te uiți la o persoană cum se poate bucura de cele mai mici lucruri pe care viața ți le oferă. Recunosc că eu îmi pierdusem această abilitate’, iar faptul că Ștefania este mai mică decât mine cu 10 ani, mi-a renăscut acest sentiment.

Cât despre faptul dacă resimțim diferența de vârstă… da, uneori o resimțim, pentru că ea are foarte multă energie și vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul, pentru că le-am făcut când aveam vârsta ei. Niciodată nu ne certăm pe tema asta și ne înțelegem momentele fiecăruia din viață. Ea este într-un moment al vieții, eu în altul și ne respectăm. Niciodată nu mă voi aștepta ca ea să facă lucruri pe care le fac oamenii la 30 de ani sau invers. Nu îi interzic nimic, și nici ea mie. Suntem prieteni!”, a mărturisit Speak.