Speak, la un pas să-și piardă viața. Ce a pățit artistul: „Am crezut că mor la propriu, nu am trecut niciodată prin asta”

Speak, la un pas să-și piardă viața. În cadrul podcastului Fiertzi pe Power Couple, Florin Ristei și Speak comentează toate edițiile celei mai noi emisiuni de pe Antena 1, unde mai multe cupluri de vedete trec prin diferite probe de foc.

27 feb. 2024, 11:17
Speak, la un pas să-și piardă viața. Ce a pățit artistul: „Am crezut că mor la propriu, nu am trecut niciodată prin asta”
Speak, la un pas să-și piardă viața

Speak, la un pas să-și piardă viața. Artistul a povestit o întâmplare mai tristă din viața lui, în care spune că a văzut moartea cu ochii. S-a speriat foarte tare și nu știa cum să reacționeze când a văzut își pierde conștiința.

Citește și: Speak și Ștefania, vacanță de coșmar în Vietnam: „O să mor, o să mor! N-am văzut în viața mea așa ceva!”

Speak, la un pas să-și piardă viața

Vezi că era să mor eu, ce rău e. Eu eram la volan, am avut o ședință foto. Conduceam, mă întorceam spre studio și aproape de casă simt așa o transpirație rece la ceafă, deodată, nu mi-a dat niciun semn.

Următorul simptom a fost vomă și când m-am aplecat să caut o apă, mare ceață pe ochi, atunci m-am panicat, am zis că mor, așa arată moartea. Și am luat o apă, nu mai vedeam, a fost o epuizare și panică. E ceva înfiorător, e ceva rău, am crezut că mor la propriu, nu am trecut niciodată prin asta.”, a declarat Speak, în cadrul podcastului Fiertzi pe Power Couple.

De ce nu poartă Ștefania inelul de logodnă

Chiar dacă au o relație demnă de invidiat, iar fanii îi adoră și îi susțin la fiecare pas, cei doi s-au confruntat de-a lungul timpului și cu situații mai puțin plăcute. Mai exact, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit, totul din cauza faptului că Ștefania nu își poartă inelul de logodnă.

Se pare că bijuteria este mult prea importantă pentru Ștefania, având o mulțime de diamante mai mici, care s-au mai desprins de-a lungul anilor. Tocmai de aceea, a luat decizia de a-l proteja și implicit, de a-l purta doar la ocazii speciale.

Are pietricele foarte mici. 72 de diamante mai exact. Îmi cad foarte des. Toată lumea mă întreabă de ce nu port inelul. Pentru mine e un inel foarte special și de vreo șapte ori l-am dus să-mi pună pietricelele înapoi. Am zis că nu-l mai port zi de zi, doar la ocazii speciale.”, a mărturisit Ștefania în cadrul podcastului moderat de Giulia și Vlad Huidu.