Speak și Ștefania, confirmați pozitiv cu COVID-19. Vacanța lor în Bali a fost distrusă

Speak și iubita sa, Ștefania Cristina, au fost diagnosticați cu Sars-Cov-2, în timp ce se aflau în vacanță în Bali. Cei doi au făcut împărtășit fanilor experiența lor pe Instagram

22 ian. 2022, 23:29
Speak și Ștefania, confirmați pozitiv cu COVID-19. Vacanța lor în Bali a fost distrusă

Speak și iubita sa, Ștefania Cristina, au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19 în timp ce se aflau în vacanță în Bali. Cei doi au efectuat ieri un test, care a ieșit negativ, însă au rut să repete testul și astfel au aflt că sunt infectați cu SARS-CoV-2.

Speak și Cristina Ștefania a plănuit o vacanță de vis în Bali, timp de mai multe zile, în locații de vis, însă, din nefericire, au contactat virusul ceea ce le-a cam stricat vacanța.

Cei doi îndrăgostiți au mărturisit pe rețelele de socializare că au efectuat inițial un test pentru depistarea infecției cu noul coronavirus, iar rezultatul ar fi fost negativ. De fapt aceasta a fost doar o eroare de comunicare a hotelului în care cei doi au fost cazați.

Speak și iubita sa, Ștefania, s-au luat la ceartă în fața unui centru de testare Covid. Schimb dur de replici: „Ești foarte urâtă”

Artiștii au primit azi rezultatul real al testului și au fost înștiințați că amândoi sunt confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Atât Speak, cât și Ștefania Cristina sunt vaccinați împotriva SARS-CoV-2, cu schema completă.

”De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă”, a scris Speak pe Instagram.

Ce a putut să facă Ștefania lui Speak după ce polițiștii au amendat-o

Cristina Ștefania le-a povestit imediat fanilor săi de pe rețelele sociale experiența trăită. Fosta concurentă de la Asia Express a primit prima ei amendă în calitate de șoferiță. Era împreună cu o prietenă la o terasă din Capitală, iar la un moment dat a observat că polițiștii îi fotografiau mașina din toate unghiurile.

Speak și Ștefania, momente de panică la New York. „Simțeam că mă sufoc, că mor! Iadul pe pământ!”

Artista nu a înțeles de ce, așa că a mers la ei să îi întrebe. În acel moment a aflat că parcare pe un loc nepermis și polițiștii au amendat-o.

Ștefania s-a pierdut atunci când polițistul i-a dat amenda și i-a mulțumit. Ulterior le-a spus fanilor că nu știe de ce a făcut acest lucru.

”Există o primă dată pentru orice și trebuie să imortalizez acest moment în istoria mea. Am luat prima amendă! Nu e moment de fericire, nu înțeleg de ce sunt așa excited, doar pentru faptul că am luat amendă și e prima dată când am luat-o”, a spus Cristina Ștefania.