Special: Visătorul Neptun își continuă drumul retrograd prin Pești până în decembrie 2023. Cum să distingem între adevăr și iluzie

Ca planetă a creativității, imaginației și viselor, Neptun Retrograd poate crea uneori blocuri de inspiratie, dar acest lucru este doar într-un efort de a renaște viziunea noastră creativă.

28 iul. 2023, 12:38
Special: Visătorul Neptun își continuă drumul retrograd prin Pești până în decembrie 2023. Cum să distingem între adevăr și iluzie

Neptun călătorește retrograd în perioada 30 iunie – 6 decembrie 2023, în zodia Peștilor. Neptun este conducătorul apei, al spiritualității, intuiției, creativității, iluziilor, înșelăciunilor, viselor, artei, fanteziei, divertismentului și substanțelor care modifică mintea. Ori de câte ori energia lui Neptun este puternică, ea aruncă un văl, care uneori poate crea ceață sau confuzie. Neptun face asta pentru că dorește să privim dincolo de lumea noastră exterioară și să ne mutăm în lumea noastră interioară pentru îndrumare. Când lumea exterioară este în ceață, Neptun ne reamintește că singurul loc în care să privim este înăuntru.

Zodii lovite de karma grea, ca un bumerang, până la finalul săptămânii

Când Neptun intră în Retrograd, totuși, vălul este ridicat și ne confruntăm cu adevărul.
Iluziile se pot prăbuși, iar înșelăciunile pot fi expuse. Neptun Retrograd poate dezvălui neadevăruri sau lucruri pe care probabil nu am vrut să le vedem.

Dacă am folosit orice vicii neptuniene pentru a scăpa de realitate sau a ocoli adevărul nostru, Neptun Retrograd poate fi un moment în care trebuie să ne trezim și să ne confruntăm cu lucrurile.

Ciclul retrograd al lui Neptun 2023
Acest ciclu retrograd al lui Neptun ne va ghida să privim în urmă evenimentele din 4 decembrie 2022, pentru a vedea dacă trebuie să privim lucrurile cu o doză sănătoasă de realitate. Poate că trebuie să ne dăm jos ochelarii cu care privim acea lume roz și să înfruntăm adevărul.

Deoarece Neptun este retrograd în semnul său dominant al Peștilor, ajungem să experimentăm cea mai profundă și deplină expresie a energiei lui Neptun. La nivel personal, putem observa că problemele neptuniene cu care ne-am ocupat în decembrie 2022 revin într-un fel.

De asemenea, putem experimenta:

Blocuri creative
Ca planetă a creativității, imaginației și viselor, Neptun Retrograd poate crea uneori blocuri de inspiratie, dar acest lucru este doar într-un efort de a renaște viziunea noastră creativă. Deși ne putem simți reținuți sau blocați atunci când vine vorba de orice proiecte creative la care lucrăm, odată ce posturile Neptune direcționează, este posibil să experimentăm noi inspirații creative și idei care ne pot duce munca la următorul nivel. Dacă te simți blocat din punct de vedere creativ, onorează-te ca o renaștere este în lucru. De asemenea, poate doresti să folosesti acest timp pentru a face o pauză de la proiectele creative și pentru a te concentra mai mult pe logistică. Uneori, procesele noastre creative au nevoie de o listă de verificare și un plan, iar acesta ar fi un moment bun pentru a lucra în acest sens.

Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru nativi. Conjuncția Venus retrograd-Mercur aduce schimbări uriașe în viața zodiilor

Regândirea călătoriei noastre spirituale
Neptun este planeta spiritualității, așa că, pe măsură ce călătorește retrograd, ne putem trezi că ne regândim credințele spirituale și ceea ce consideram ca fiind adevărat. S-ar putea să ne trezim înclinați către ideologii diferite sau moduri diferite de a fi. Dacă spiritualitatea ocolește lucrurile din viața noastră, Neptun Retrograd poate scoate aceste probleme la suprafață, ghidându-ne să le confruntăm. Este ușor să minimizăm lucrurile care ni se întâmplă în efortul de a fi plin de compasiune, dar Neptune Retrograd este un moment bun pentru a reflecta și a lua o abordare mai practică, logică și mai ampla a situației. Neptun Retrograd poate aduce, de asemenea, realizări despre calea spirituală pe care ai urmat-o și dacă iti aduce pace sau doar iti hrănește egoul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.