Spectacol de modă la Timişoara: Designerii şi-au etalat pe podium colecţiile lor de excepţie FOTO VIDEO

Cei mai cunoscuţi designeri din ţară şi-au dat întâlnire la Timişoara unde şi-au prezentat ultimele colecţii în materie de modă. Cătălin Botezatul a spus că spectacolul a fost un adevărat regal.

RomaniaTV.net
11 oct. 2013, 08:01

Opt designeri cunoscuţi şi-au prezentat cele mai noi colecţii. Aceştia au impresionat publicul prin creaţii de excepţie şi multă culoare.

Catinca Roman, designer a spus că a prezentat „ceva extrem de purtabil. Au fost rochii care pot fi purtate cu diverse ocazii, cocktailuri sau chiar întâlniri de după-amiază.

Cătălin Botezatu a venit la eveniment cu o colecţie haut-couture care a făcut senzaţie şi pe podiumurile din New York, Paris şi Islanda. „Un eveniment în care aţi văzut fashion, machiaj, coafură, toate într-un regal. O colecţie de rochii de seară. O colecţie cu machiaj special, cofură specială.

Citeşte şi Parada coafurilor extravagante în Coreea de Sud VIDEO

Pe sceană a urcat şi hair-stilistul Laurent Tourette, cunoscut pentru coafurile extravagante pe care le creează.

Marius Lupu, make-up artist, a explicat la rândul său că a încercat să ofere „un eveniment de clasă, un show de make-up. Am încercat să fie altceva, să rămânem în istoria Timişoarei cu un nou festival, un nou show de fashion.

Citeşte şi Armani transmite prezentarea de modă de la Milano pe un blog românesc

Printre apariţiile de la evenimentul de fashion, au fost şi vedete din lumea muzicii autohtone. Printre ele Doru de la DeepCentral, Vika Jigulina sau Xonia. „Sunt foarte surprinsă că timişorenii încep din ce în ce mai mult să se intereseze de modă şi de creaţii avangardiste”, a spus Jigulina.

Evenimentul „Make-up and Fashion Extravaganza by Marius Lupu” este abia la prima ediţie.