Spectacol şi nervi la Cluj, după ce CFR s-a încoronat campioana Ligii I VIDEO

Spectacol şi nervi la meciul care a decis noua campioană a României la fotbal. Fotbaliştii CFR-ului au cântat şi au dansat la vestiare. Bucuria feroviarilor le-a căzut greu fanilor celor de la "U" Cluj, unul dintre ei lovindu-l cu pumnul pe portarul oaspeţilor.

RomaniaTV.net
19 mai 2012, 12:00
Spectacol şi nervi la Cluj, după ce CFR s-a încoronat campioana Ligii I VIDEO

Campionii de la CFR Cluj au făcut baie de şampanie după ce şi-au adjudecat un nou titlu în Liga I. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât acest lucru s-a întâmplat, din nou, în urma unui meci cu marea rivală locală, Universitatea, în care au revenit de la 0-2 şi s-au impus cu 3-2.

Patronul Arpad Paszkany era în culmea fericirii după meci. „Am crezut până în ultima secundă. Mă bucur foarte mult pentru că într-adevăr este un meci de povestit nepoţilor”, a spus Paszkany.

Portughezii şi brazilienii de la CFR au dansat până şi-au rupt pantofii. Tonul a fost dat de Bastos. Atmosfera de sărbătoare s-a mutat apoi din vestiar în parcarea stadionului Cluj Arena.

Au fost şi persoane dezamăgite la meciul de la Cluj.

Gigi Becali şi stafful Stelei au urmărit în picioare penalty-ul care a decis campioana. După ce Cadu a marcat, Becali a strigat adunarea şi toţi steliştii au părăsit stadionul.

Nici celor de la „U” nu le-a picat prea bine să privească de pe margine bucuria celor de la CFR, iar un fan a reuşit chiar să-şi verse puţin nervii pe portarul Beto. În euforia generală, oaspeţii nici nu-au mai protestat.

CFR Cluj a câştigat, pentru a a treia oară în istorie, titlul de campioană a României, după ce a învins pe Universitatea Cluj.