Spectacolul umanitar „Magie pentru Cosmin”, în 21 noiembrie, la Sala Gloria. Campanie susţinută de MagicCamp

Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" organizează spectacolul umanitar "Magie pentru Cosmin" în data de 21 noiembrie 2019, de la orele 18.00, la Sala Gloria (fostul cinematograf Gloria), în vederea strângerii de fonduri pentru Cosmin Niculescu, elev al liceului, diagnosticat cu cancer osos. Suma adunată în seara respectivă va fi dublată prin proiectul MagicCare.

RomaniaTV.net
14 nov. 2019, 13:01
Spectacolul umanitar „Magie pentru Cosmin”, în 21 noiembrie, la Sala Gloria. Campanie susţinută de MagicCamp

Cosmin Niculescu este elev în clasa a X-a F la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”. Din nefericire, el nu a început anul școlar 2019-2020 alături de colegii săi, ci în spital, având în vedere că în luna august a fost diagnosticat cu cancer osos la piciorul drept.
În prezent, Cosmin este internat la Spitalul „Marie Curie”, unde este supus chimioterapiei. Toate procedurile medicale urmăresc stabilizarea bolii și pregătirea lui pentru operație, care va avea loc într-un spital din Italia.
Părinții lui Cosmin au nevoie de sprijin financiar ca să facă tot ce este posibil pentru a-i salva piciorul și a-i salva viața.

Orice ajutor este binevenit. Cei care pot și doresc să sprijine familia Niculescu, o pot face prin donații în contul deschis la CEC BANK, de mama lui Cosmin:
NICULESCU MIHAELA IULIA – RO82 CECE C001 9463 7509 5311

Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” organizează spectacolul umanitar „Magie pentru Cosmin” în data de 21 noiembrie 2019, de la orele 18.00, la Sala Gloria (fostul cinematograf Gloria), în vederea strângerii de fonduri. Pe parcursul serii vor avea loc o licitație, a cărei câştigător va primi un tricou oficial al naționalei de fotbal, semnat de toți jucătorii și de antrenorul Cosmin Contra, şi o tombolă, câştigătorii primind 5 parfumuri (pentru fete).

Câțiva prieteni inimoși ai lui Cosmin, au înscris „cazul” pe site-ul MagicCamp, ca urmare prin proiectul MagicCare, toată suma adunată în seara respectivă va fi dublată.

Detalii și rezervări de bilete la numărul de telefon: 0759.991.284