Speriat de poliție, un bărbat din Drobeta Turnu-Severin a căzut de la etaj, după ce a amenințat că își dă foc dacă îl părăsește nevasta

Un bărbat de 39 de ani din județul Mehedinți a căzut de la etaj după ce s-a speriat de polițiștii care voiau să-l oprească din a-și da foc, după ce soția a vrut să se despară de el.

02 dec. 2022, 21:53
Speriat de poliție, un bărbat din Drobeta Turnu-Severin a căzut de la etaj, după ce a amenințat că își dă foc dacă îl părăsește nevasta
Un bărbat a căzut de la etaj după ce s-a speriat de polițiști

Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin s-a încuiat într-o cameră și a amenințat că își va da foc dacă nevasta îl va părăsi. Atunci când polițiștii au intervenit pentru a-l salva, acesta s-a speriat și a căzut de la etaj, potrivit stiripesurse.ro.

Polițiștii au fost sesizați vineri dimineața, în jurul orei patru, de o femeie în vârstă de 32 de ani, că soțul ei amenință că se va incendia. Acesta s-a încuita într-o încăpere a locuinței, amenințând că va recurge la gesul extrem, pentru că nu este de acord să se despartă de soția sa.

Citește și: VIDEO Mugur Mihăescu, dedicație muzicală de 1 Decembrie: „Bărbatul e bărbat și fata-i fată, unde părinților le spui mamă și tată!”

La fața locului au sosit polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, echipaje SAJ și ISU Mehedinți. A fost solicitată și prezența unui negociator, dar și a polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„Întrucât acesta și-a turnat benzină pe corp, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit, iar bărbatul s-a speriat și a căzut de la etajul 1 al imobilului, fiind rănit ușor”, a transmis Poliția Mehedinți. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, timp de cinci zile. Cercetările continuă în acest caz, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește și: Povestea emoționantă a unui bărbat care a primit 10 lei de la o femeie să își cumpere mâncare. Ce a făcut cu banii. Gestul care i-a lăsat pe toți fără cuvinte