Spice Girls este în doliu. Una dintre membrele trupei trece prin momente deosebit de grele

Fosta membră a trupei Spice Girls, Geri Halliwell își plânge fratele, pe Max. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a murit, după cum transmite presa britanică.

24 nov. 2021, 16:49
Spice Girls este în doliu. Una dintre membrele trupei trece prin momente deosebit de grele

Fratele lui Geri s-a prăbușit în casă, săptămâna trecută, și a fost dus la un spital din Watford, unde a murit ulterior. O sursă apropiată cântăreței de 49 de ani, fostă membră a trupei Spice Girls, a declarat pentru The Sun: „Aceasta este cea mai terifiantă, devastatoare și sfâșietoare veste, iar Geri este complet zdrobită de ea”.

În momentul în care Max şi-a pierdut cunoştinţa Geri Halliwell se afla în Orientul Mijlociu, unde soțul ei Christian, pilot de Formula 1, se pregătea pentru Marele Premiu al Qatarului.

Citeşte şi Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară: „Nu ştiu câţi români se pot lăuda cu această performanţă”

Max Halliwell a apărut și într-o emisiune despre sora sa, în 2010. În „Life Stories” cu Piers Morgan, el a povestit că cei doi frați au suferit mult după moartea tatălui lor Laurence, în 1993, care a decedat în urma unui atac de cord. „Micuței Geri i-a plăcut mereu să fie în centrul atenției. Cred că Geri s-a bazat mult pe tatăl ei. Poate datorită atenției pe care i-a oferit-o, în contextul potențialului artistic„, mai povestea el.

Citeşte şi Alex Dima, despre moartea soţiei sale: „Înainte să aflu că are cancer, am făcut un interviu cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă”