Spike și Livia s-au despărțit deja? Cu cine a fost fotografiat artistul în miez de noapte

Spike și Livia s-au despărțit deja? Cei doi sunt în centrul atenției în aceste momente, după ce s-a aflat că bruneta l-a înșelat pe Cătălin Bordea cu cel mai bun prieten al lui. Relația lor nu a fost confirmată de niciunul dintre ei, doar câteva declarații ironice au făcut, după ce au fost fotografiați în timp ce se sărutau.

15 sept. 2023, 09:23
Spike și Livia s-au despărțit deja? Cu cine a fost fotografiat artistul în miez de noapte
Spike și Livia s-au despărțit deja?

Spike și Livia s-au despărțit deja? Fosta soție a lui Cătălin Bordea, Livia, a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de bunul prieten al fostului său partener.  Cu toate că imaginile vorbesc de la sine, cântărețul a negat că ar exista ceva între ei. „Suntem colegi de firmă, ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut, nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea”, a declarat Spike.

Citește și: Cât va ține relația lui Spike cu Livia Bordea: „Și-a băgat dracul coada”. Un preot prezice ce soartă va avea și Cătălin Bordea după divorț

Spike și Livia s-au despărțit deja?

Acum, Spike a intrat în vizorul fanilor, după ce a făcut o postare în care apare alături de două artiste cunoscute. Spike s-a pozat cu Andia și Alexia Stelian. Se știe că Andia și Spike sunt prieteni buni, însă ce le-a atras cel mai mult atenția fanilor este Alexia, cea alături de care Spike părea mai apropiat.

Fanii nu s-au putut abține și au comentat imediat. „Și premiul pentru prietenul anului merge la….Spike!!!/ I-ai luat nevasta lui Bordea? Ai rămas fără femei?/ Sunt măritate fetele? Să nu le iei și pe ele!/ Țineți-vă femeile în casă, vine Spike!/ Devoratorul de prințese!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Spike (@lumea_lui_paul)

Cătălin Bordea l-a făcut praf pe Spike

Bordea a avut prima reacție, după ce au apărut imagini în spațiul public cu Livia și Spike, în timp ce se sărută cu patos în mașina artistului. Cătălin Bordea a dat de înțeles că nu mai vrea să audă nici de cea alături de care a trăit aproape un deceniu, dar nici despre cel pe care îl considera cel mai bun prieten.

Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Bordea în online, adăugând: „Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, referindu-se la persoanele dragi pe care le-a scos cu singur gest din viața lui.