Spitalul din Piatra Neamţ angajează manager după demisia lui Lucian Micu. Dosarele pot fi depuse şi după alegerile parlamentare

Spitalul din Piatra Neamţ angajează manager după ce Lucian Micu, managerul interimar al unităţii medicale, şi-a dat demisia din funcţie. Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă a scos postul la concurs, cu cinci zile înainte de incendiul de la secţia de Terapie Intensivă în care au murit 11 oameni.

RomaniaTV.net
16 nov. 2020, 16:29
Spitalul din Piatra Neamţ angajează manager după demisia lui Lucian Micu. Dosarele pot fi depuse şi după alegerile parlamentare
Spitalul din Piatra Neamţ angajează manager

Din documentul publicat pe site-ul Spitalului Judeţean Neamţ reiese că persoanele interesate să ocupe postul de manager pot depune dosarele de înscriere până pe 11 decembrie 2020.

Selecţia dosarelor de înscriere şi afişarea rezultatelor este programată să aibă loc pe 14 decembrie, conform calendarului de concurs.

Candidaţii trebuie să publice proiectele de management pe site-ul spitalului până la data de 16 decembrie.

Citeşte şi: Tragedia de la Piatra Neamţ. Încă un pacient din salonul morţii a pierdut lupta cu viaţa. Numărul decedaţilor a ajuns la 11

Afişarea rezultatelor va avea loc pe 22 decembrie, iar contestaţiile ar urma să fie soluţionate până la data de 24 decembrie, ora 15.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească cei care vor să fie manager al Spitalului Judeţean Piatra Neamţ

Reprezentanţii unităţii medicale precizează că la concurs se pot înscrie persoanele care cunosc limba română, scris şi vorbit, sunt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau judiciar şi sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau managemenet sanitar.

De asemenea, cei care vizează postul de manager trebuie, printre altele, să aibă o vechime de cel puţin doi ani în funcţii prevăzute cu studii universitare de lungă durată, să nu fi fost condamnate pentru infracţiuni comise cu intenţie şi să declare pe propria răspundere că nu a colaborat cu Securitatea înainte de anul 1989.

Citeşte şi: Lucian Micu, managerul Spitalului din Piatra Neamț, şi-a dat DEMISIA. „A venit momentul să mă retrag. Politica este în tot și în toate”