Sporting, la un pas de tragedie. Doi suporteri au căzut din tribună pentru tricoul lui Capel

Ce au în comun Diego Capel şi Claudiu Răducanu? Din cauza lor suporterii au fost la un pas de tragedie.

RomaniaTV.net
07 nov. 2011, 13:33

Fotbalistul Diego Capel este idol la Sporting Lisabona. Tricoul lui este o „captură” de preţ pentru orice suporter al lusitanilor, iar unii au arătat că şi-ar da şi viaţa pentru el. La propriu.

Doi suporteri ai formaţiei Sporting Lisabona au fost la un pas de tragedie duminică seară, la meciul cu Uniao Leiria. Cei doi s-au repezit să prindă tricoul aruncat în tribună de Diego Capel, dar au căzut din gradenă şi s-au rănit grav. Căderea a avut loc chiar sub ochii fotbalistului, care este şi acum în stare de şoc, dar care a avut totuşi prezenţa de spirit pentru a-i ajuta imediat.

Cei doi fani sunt răniţi destul de grav, unul având o mână ruptă şi celălalt mai mule contuzii, dar sunt în afara oricărui pericol. Ei au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri. Nici la plecarea de la stadion Diego Capel nu îşi revenise din şoc, plecând acasă cu ochii în lacrimi.

Protagonistul unui incident similar a fost în urmă cu ani de zile şi un român. Atacantul Claudiu Răducanu tocmai se transferase la Espanyol Barcelona şi tribunele îl adulau, într-atât încât, bulucindu-se pentru a prinde tricoul lui, au căzut, efectiv, cu gradena în care se aflau. VEZI VIDEO