Sportiv paralimpic la un pas să fie MÂNCAT DE RECHINI. Cum l-a salvat mama lui

Sportivul paralimpic Ariel Schrenck Martinez (19 ani) a trecut prin clipe disperate în timpul unui antrenament, când în jurul său au apărut mai mulţi rechini, informează Digisport.

RomaniaTV.net
19 mai 2020, 17:45
Sportiv paralimpic la un pas să fie MÂNCAT DE RECHINI. Cum l-a salvat mama lui

Adolescentul înota liber în Marea Mediterană, în largul coastei Sant Feliu de Guixoll, Costa Brava, din Catalunia (Spania) când în apropierea lui au fost zăriți doi rechini.

Mama sportivului, care are un singur braț, fiind foarte atentă la ședința de antrenament, s-a panicat foarte tare și a început să urle disperată. Ariel, aflat cam la 100 de metri de plajă, după unii martori, a auzit strigătul disperat al mamei sale și a înotat rapid spre țărm.

Din fericire, Ariel Schrenck Martinez a scăpat nevătămat și a ajuns la țărm fără a avea probleme cu rechinii, dar a fost epuizat fizic din cauza efortului uriaș.

„În acel moment, corpul meu a început să se panicheze cumplit și am început să înot ca un nebun. Cred că au fost 100 de metri în care mi-am pus cel mai mult inima și sufletul în acest sport, în toată viața mea. Nu sunt într-o formă de vârf și aproape că am murit acolo”, a spus Ariel Schrenck Martinez pentru presa spaniolă.

Carolina Martinez a avut nevoie de minute bune pentru a-și reveni din acele momente de panică

„M-am concentrat atât cât am putut să strig la el, ca să poată ieși din apă. Frica s-a instalat în acele clipe”, a povestit și mama sportivului.

Citeşte şi: Statul român vrea să o execute silit pe Simona Halep. Campioana a contestat decizia Fiscului în instanţă