Sportiva româncă de pe Only Fans, mesaj motivațional pentru fani: „Oamenii răniţi îi rănesc pe ceilalţi”

Sportiva româncă de pe Only Fans, mesaj motivațional pentru fani. Alexandra Ianculescu se numește tânăra care nu ascunde faptul că se întreţine din conţinut pentru adulţi. Recent, a făcut o postare pe rețelele sociale, un citat încurajator care i s-a părut potrivit să îl distribuie mai departe.

30 mai 2023, 16:57
Sportiva româncă de pe Only Fans, mesaj motivațional pentru fani: „Oamenii răniţi îi rănesc pe ceilalţi”
Sportiva româncă de pe Only Fans, mesaj motivațional pentru fani

Sportiva româncă de pe Only Fans, mesaj motivațional pentru fani. Alexandra Ianculescu a mărturisit că faptul că postează conţinut pentru adulţi pe Only Fans i-a permis să aibă confort financiar.

Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut!”, a fost concluzia la care a ajuns Alexandra Ianculescu, sportiva de 31 de ani care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018, în proba de patinaj viteză. Femeia născută la Sibiu locuiește în prezent în Olanda, unde face furori cu pozele sale publicate în mediul online.

Citește și: De la Jocurile Olimpice pe Only Fans. Cine este Alexandra, tânăra sportivă care a lăsat prejudecăţile deoparte în schimbul sacilor cu bani: „Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, apoi mi-am dat seama că părerile lor nu-mi plătesc facturile”

Sportiva româncă de pe Only Fans, mesaj motivațional pentru fani

Oamenii răniţi îi rănesc pe ceilalţi, dar, din fericire, oamenii vindecaţi îi vindecă pe ceilalţi. Oamenii în siguranță îi adăpostesc pe alții. Spiritele libere îi eliberează pe alții. Oamenii luminați îi luminează pe alții.

Și – dragostea învinge întotdeauna. Așa că lasă lumina iubirii să îi pătrundă pe toţi cei care ți-ar putea trece în viață, pentru că ceea ce faci contează și nu știi niciodată cine ar putea avea nevoie de ea”, a scris Alexandra Ianculescu pe Instagram.

Alexandra Ianculescu n-a renunțat la sport. Ea s-a reprofilat de la patinaj viteză la ciclism. La ora actuală, românca, ce deține și cetățenia canadiană, face parte din echipa NWVG Uplus, cu sediul în Groningen.

În paralel, Alexandra Ianculescu a început o carieră… pe OnlyFans. La sugestia celor din jur, tânăra de 31 de ani a hotărât să-și deschidă cont pe celebra platformă cu conținut dedicat adulților, de pe urma căreia câștigă sume răsunătoare care îi asigură un trai mai mult decât liniștit.

Alexandra a explicat că, la început, i s-a părut o glumă proastă ideea de a posta fotografii cu ea în ipostaze provocatoare în mediul online, pentru a primi bani. Ulterior, când a văzut ce sume câștigă cu ajutorul conținutului respectiv, a hotărât să se implice mult mai mult pe platformă și să nu-i mai pese de părerea oamenilor care o criticau.