Sportivi atacaţi cu motocoasa la Buşteni. Bianca, o tânără pugilistă, a fost tăiată la mână

Mai mulţi sportivi aflaţi în cantonament la Buşteni au fost atacaţi cu motocoasa de un bărbat aflat în stare de ebrietate. Bianca, o pugilistă în vârstă de 19 ani, a fost tăiată la mână. De asemenea, o altă fată a leşinat după ce a făcut un atac de panică.

21 iul. 2021, 12:31
Sportivi atacaţi cu motocoasa la Buşteni. Bianca, o tânără pugilistă, a fost tăiată la mână
Sportivi atacaţi cu motocoasa la Buşteni. Bianca, o tânără pugilistă, a fost tăiată la mână

Sportivi atacaţi cu motocoasa la Buşteni. Este vorba despre un grup de pugilişti de la clubul Gloria Buzău, grup format din peste 15 sportivi. Majoritatea persoanelor erau minore.

Sportivi atacaţi cu motocoasa la Buşteni

Citeşte şi Femeie moartă în urma unei supradoze. A fost găsită în genunchi, într-o baltă de sânge

Aflaţi în ultima zi de cantonament, sportivii au decis să facă o scurtă plimbare prin staţiune. Ăn faţa unui supermarket, aceştia au fost acostaţi de trei bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate.

Una dintre fete, Bianca, le-a spus celor trei indivizi să păstreze distanţa deoarece sunt beţi. Dacă doi dintre bărbaţi s-au conformat, cel de-al treilea a pus mâna pe o motocoasă şi a început să-i ameninţe pe pugilişti.

Din păcate, Bianca a fost rănite la mâna dreaptă. O altă colegă a fetei a leşinat în urma unui atac de panică.

O adevărată tragedie a fost evitată de câteva persoane care au ieşit şi magazin şi au intervenit. Bărbatul în vârstă de 48 de ani s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe si tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Staţiunii Buşteni au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în faţa unui magazin din staţiune, a izbucnit un conflict, între mai multe persoane. În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că, a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din faţa unui magazin”, precizează IPJ Prahova, potrivit Adevarul.

Citeşte şi Un bărbat a fost găsit împușcat mortal într-o mașina, în Roman. Polițiștii au concluzionat că este un caz de sinucidere