Sprijin pentru copiii cu boli rare din România. Ne implicăm pentru oameni. Implică-te şi tu! DONEAZĂ ŞI POŢI AJUTA

Asociația Studenților din Universitatea Politehnica București – AS POLI cu sprijinul Universității POLITEHNICA din București, cea mai veche și prestigioasă școală de ingineri din România, organizează în data de 27 septembrie primul festival de muzică din Europa dedicat în mod exclusiv studenților unei universități. 

RomaniaTV.net
26 sept. 2019, 13:40

Hai să semnăm împreună o pereche uriașă de jeanși și să venim astfel în sprijinul copiilor cu boli rare din România!

Pe 27 septembrie, ne încăpățânăm, într-un efort colectiv, „să încăpem”, peste 2.000 de oameni, în cea mai mare pereche de jeanși pe care ai văzut-o vreodată! Prin semnătura ta, jeanșii vor prinde superputeri și vor fi gata să îndeplinească dorințele celor care nu au o șansă egală la viață.
Te invităm să faci parte dintr-un manifest al conștientizării.

Până atunci, vino în Biblioteca Centrală a Universității POLITEHNICA din București, din 23 septembrie, să admiri o colecție de 25 de articole vestimentare din denim cu povești fascinante, purtate și semnate de celebrități din România, care te inspiră să admiri, să observi, dar și să urmezi. Vei putea admira blugii purtați de Simona Halep în timpul celor 64 de săptămâni în care a fost lider WTA, salopeta de blugi care a călătorit cu Inna pe marile scene ale lumii sau blugii în care Dumitru Prunariu a povestit de nenumărate ori experiența sa în Cosmos. În jeanși, suntem cu toții la fel. Liberi. Noi înșine.
Asociația Studenților din Universitatea POLITEHNICA din București – AS POLI te invită să faci parte din proiectul gândit ÎMPREUNĂ cu DHM Company ce stă sub umbra campaniei Jeans4Dreams.
Implică-te și tu! Trimite un SMS de 2 euro la 8844 cu textul ZILE pentru copiii cu boli genetice rare.
A CONȘTIENTIZA = A CUNOAȘTE = A ÎNȚELEGE = A ACCEPTA = A AJUTA = A TE IMPLICA Nu te teme. Trăiește-ți visurile! Ne implicăm pentru oameni. Implică-te și tu!

De asemenea, UPB Music Festival va fi organizat în campusul Universității POLITEHNICA din București, în intervalul orar 12:00 – 04:30. La eveniment sunt așteptați peste 5.000 studenți UPB. Pe scenă vor urca artiști cunoscuți la nivel național, dar și studenți ai universității.

De la ora 12:00, participăm la scrierea inedită a unui manifest social ce implică realizarea și semnarea unei perechi uriașe de jeanși cu scopul creșterii gradului de conștientizare cu privire la cauza copiilor cu boli rare din România.

Te invităm să faci parte dintr-un manifest al conştientizării!