Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun ce bărbaţi roiesc în jurul tău

În funcţie de caracteristicile zodiei tale, atragi anumite tipuri de bărbaţi. Descoperă în funcţie de zodia ta, care sunt acestea şi cum să te fereşti de partenerii care nu ţi se potrivesc, scrie eva.ro.

RomaniaTV.net
20 iul. 2012, 07:57
Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun ce bărbaţi roiesc în jurul tău

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Prin felul tău de a fi atragi bărbaţii autoritari, care vor să-şi impună punctul de vedere şi să deţină controlul într-o relaţie. Sunt de asemenea bărbaţi tradiţionalişti, care vor să-şi întemeieze o familie. Ai grijă pentru că poţi atrage şi bărbaţi foarte dominatori, care te pot atrage într-o relaţie abuzivă.

Leu (22 iulie – 22 august)

Bărbaţii pe care îi atragi sunt cei cărora le plac femeile libertine, mereu în centrul atenţiei. Sunt adesea bărbaţi care preferă distracţia în locul unei vieţi de familie şi care se tem să nu-şi piardă libertatea. Tocmai pentru că atragi foarte uşor atenţia, poţi capta interesul unor bărbaţi complet nepotriviţi, suăerficiali şi care vor aventuri de-o noapte.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Tu atragi adesea bărbaţii care sunt firi practice, organizate, orientaţi către viaţa de familie. Cei care provin dintr-o familie tradiţionalistă vor fi impresionaţi de firea ta meticuloasă. Pe de altă parte, ai putea avea de-a face cu bărbaţi manipulatori, care să se folosească de loialitatea ta emoţională în favoarea lor.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativele din balanţă atrag bărbaţii puternici, autoritari, care simt nevoia să protejeze femeile. Au de asemenea lipici şi la cei care sunt uşor instabili emoţional şi care nu ştiu ce îşi doresc de fapt.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Atragi bărbaţii care preferă femeile puternice, dar şi foarte senzuale. Sunt adesea bărbaţi care preferă să cedeze frâiele relaţiei şi care vor ca tu să iei deciziile.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Tu atragi bărbaţii foarte sociabili, care adoră să se distreze şi să călătorească. Sunt adesea bărbaţi care trăiesc clipa, fără să-şi facă prea multe planuri de viitor, dar pot fi şi persoane instabile, care nu ştiu ce vor de la viaţă sau care tratează relaţii cu superficialitate.

Mai multe zodii aici.