Stabor ţigănesc după scandalul cu săbii. Victimele cer 50.000 de euro

Romii care au fost atacaţi cu bâte şi săbii într-o benzinărie din Bolintin Vale apelează la judecata ţigănească. Potrivit România TV, victimele îi cheamă pe agresori în faţa staborului şi le cer 50.000 de euro despăgubiri pentru bătaia primită.

23 mart. 2014, 08:29
Stabor ţigănesc după scandalul cu săbii. Victimele cer 50.000 de euro

După ce au fost bătuţi în benzinărie, cei doi bărbaţi le cer acum agresorilor atât despăgubiri morale, cât şi materiale. Potrivit România TV, din cauză că poliţia nu a luat nicio măsură, victimele îi cheamă acum pe agresori în faţa staborului ţigănesc şi le cer acestora 50.000 de euro pentru ca tot conflictul să fie uitat.

Citeşte şi VIOLENŢĂ EXTREMĂ. Bătaie ca-n filme, cu săbii şi bâte, într-o benzinărie de lângă Capitală VIDEO

Informaţia este confirmată de unul dintre agresori, Micu Jean, care a spus la România TV: „Omul vrea răzbunare, nu vrea să se împace. M-au provocat, mi-au ieşit în cale! Mi-au distrus maşina şi dup-aia au vrut să mă scoată la stabor să le dau 50.000 de euro, dacă au văzut că nu mai pot să jefuiască băncile„.

Bătaia cu săbii a fost precedată de incendieri de case şi maşini. Este vorba de două grupări de interlopi, care îşi impart supremaţia în localitatea Bolintin Vale, din judeţul Giurgiu.

Citeşte şi Bătaie generală într-un bar din Suceava cu pumni şi picioare: Oamenii s-au supărat că se închide localul VIDEO