Staff-ul lui Joe Biden îl acuză pe Donald Trump că şi-a proclamat prematur victoria: „E revoltător, fără precedent şi incorect”

Staff-ul de campanie al lui Joe Biden a comentat ieşirea publică a lui Donald Trump, în care acesta vorbea de o victorie fenomenală la alegerile prezidenţiale, apreciind drept "revoltătoare" aceste declaraţii, în condiţiile în care mai mult de un milion de voluri nu fuseseră încă numărate.

04 nov. 2020, 08:59
Staff-ul lui Joe Biden îl acuză pe Donald Trump că şi-a proclamat prematur victoria: „E revoltător, fără precedent şi incorect”

În acelaşi timp, staff-ul de campanie al lui Joe Biden a calificat drept „scandaloasă” amenințarea președintelui în exerciţiu, Donald Trump, de a încerca să oprească numărătoarea voturilor, spunând că echipa juridică a candidatului democrat este pregătită să împiedice un astfel de act „fără precedent”.

Numărătoarea nu se va opri. Va continua până când se va număra fiecare vot exprimat în mod corespunzător. Pentru că asta este ceea ce impun legile noastre – legile care protejează dreptul constituțional al tuturor americanilor de a vota„, a transmis şefa de campanie O’Malley Dillon, într-un comunicat. Comentariile lui Trump au fost catalogate drept „un efort zadarnic de a îngrădi drepturile democratice ale cetățenilor americani„.

Citeşte şi REZULTAT ALEGERI SUA. Donald Trump prezice o mare victorie şi îi acuză pe democraţi că încearcă să fure alegerile

Repetăm ceea ce a spus vicepreședintele Biden în această seară: Donald Trump nu decide rezultatul acestor alegeri. Joe Biden nu decide rezultatul acestor alegeri. Poporul american decide rezultatul acestor alegeri. Și procesul democratic trebuie și va continua până la încheierea sa„, , a mai spus O’Malley Dillon.