Starea lui Mario Iorgulescu s-a îmbunătăţit. O asistentă personală are grijă de el non-stop

Mario Iorgulescu, fiul șefului de la LPF, a revenit în țară, iar mai nou starea lui de sănătate pare a se îmbunătăți vizibil, după accidentul rutier foarte grav provocat în luna septembrie a anului trecut. 

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 07:22
Starea lui Mario Iorgulescu s-a îmbunătăţit. O asistentă personală are grijă de el non-stop

Fiul președintelui LPF a fost dus, imediat după coliziune, la Spitalul Elias din București, după care a fost mutat la o clinică specializată din Milano, deși medicii nu au fost de acord cu transferul, întrucât starea sa de sănătate era una critică. La începutul anului, după ieșirea din comă, Mario Iorgulescu a fost mutat la Geneva, familia și cei apropiați au făcut tot posibilul ca tânărul să aibă parte de cele mai bune condiții de recuperare.

Astfel, pe lângă întreaga echipă de medici, la Spitalul San Raffaele din Elveția acesta are o asistentă personală care îl îngrijește non-stop, informează Impact.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu a părăsit Italia. Fiul lui Gino Iorgulescu se află în vila unde a stat în perioada studenţiei

Mario Iorgulescu se afla sub influența drogurilor în momentul în care a provocat accidentul rutier, iar acum este pus sub acuzare de procurori, pe numele acestuia fiind deschis și un dosar penal. Atunci, pe data de 8 septembrie 2019, fiul șefului LPF a ucis un tânăr pe care avea acasă două fetițe.

La câteva zile după drama trăită, familia Iorgulescu susținea atunci că va avea grijă de cei doi copii rămași orfani. „În aceste ore grele pentru noi toţi cei atât de afectaţi de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugăminţile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă.

Citeşte şi: Dezvăluiri BOMBĂ din trecutul lui Mario Iorgulescu. Ce rol a avut o fostă vedetă TV

Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în faţa lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămaşi fără tată. Ştim că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omeneşte posibil pentru creşterea şi educaţia lor, pentru ca drumul copiilor în viaţă să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâşiat şi credinţă în Dumnezeu, Gabriela şi Gino Iorgulescu”, era mesajul familiei Iorgulescu.