Dezvăluiri BOMBĂ din trecutul lui Mario Iorgulescu. Ce rol a avut o fostă vedetă TV

Bombă în showbiz-ul românesc: Oana Zăvoranu și Mario Iorgulescu au fost foarte apropiaţi! În anul 2014, bruneta a fost într-un club de fițe din Capitală, acolo unde nimeni altul decât fiul președintelui LPF ar fi încercat să-i atragă atenția. 

29 ian. 2020, 07:17
Dezvăluiri BOMBĂ din trecutul lui Mario Iorgulescu. Ce rol a avut o fostă vedetă TV

Mario Iorgulescu a vrut să își încerce norocul cu nimeni alta decât Oana Zăvoranu în 2014, scrie Cancan. Totul s-a petrecut într-un club de fițe din Capitală. Oana Zăvoranu a declarat că niciodată nu l-ar vedea pe Mario Iorgulescu un candidat pentru funcția de „iubit”.

Mario Iorgulescu, dat în judecată de văduva lui Dani Vicol. Detalii-bombă din plângerea depusă la tribunal

„A venit băiatul care era drăguţ, este un tip curtenitor, m-a luat de umeri, a încercat să îmi capteze atenţia. Eu nu l-am luat ca pe un potenţial iubit… Pe Mario l-am văzut ca pe un admirator, nu ca pe un potenţial iubit”, a spus Oana Zăvoranu.

Informaţii ŞOCANTE! Ce au descoperit medicii în corpul lui MARIO IORGULESCU

„Trebuie să recunosc că este o femeie frumoasă şi este foarte usor sa te îndrăgosteşti de ea. Un flirt nevinovat se poate transforma usor într-o poveste de dragoste. Dar nu este şi cazul nostru”, a spus Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu nu mai are SCĂPARE! Fiul şefului LPF riscă ÎNCHISOAREA într-un ALT DOSAR, vechi de TREI ANI

Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie, soldat cu moartea unui alt tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani. Fiul şefului LPF Gino Iorgulescu a ajuns în stare gravă la Spitalul Elias, de unde a fost transferat, ulterior, la o clinică din Italia.