Starea Reginei Elisabeta a II-a, subiect de îngrijorare. Monarhul nu a participat nici la obişnuita slujbă de duminică

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care a fost spitalizată săptămâna trecută pentru a i se face analize medicale, nu a participat la slujba de duminică, cum obişnuieşte, şi a rămas să se odihnească, la recomandarea medicilor

25 oct. 2021, 16:15
Starea Reginei Elisabeta a II-a, subiect de îngrijorare. Monarhul nu a participat nici la obişnuita slujbă de duminică

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani se odihneşte la castelul din Windsor, din afara Londrei, şi speră să participe la Summitul Climatic COP26, care va avea loc săptămâna viitoare la Glasgow (Scoţia), scrie The Independent.

Potrivit ziarului The Sun, este pentru prima oară când regina nu participă la slujbă de când s-a întors în urmă cu câteva săptămâni de la castelul din Balmoral, după terminarea vacanţei de vară.

Palatul Buckingham, reşedinţa oficială a familiei regale, nu a oferit informaţii despre starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a şi-a petrecut noaptea în spital. Este prima oară când a fost internată, în ultimii opt ani

Săptămâna trecut, regina a fost internată pentru o noapte la spitalul privat King Edward VII, din centrul Londrei, pentru efectuarea „unor analize preliminare”, însă Casa Regală nu a specificat despre ce fel de analize este vorba.

Regina a fost nevoită să-şi anuleze săptămâna trecută o vizită privată în Irlanda de Nord la sfatul medicilor.

Potrivit mediilor britanice, monarhul realizează sarcini uşoare, precum citirea corespondenţei sau a unor documente oficiale.

Internarea pentru o noapte săptămâna trecută a fost prima după ce suverana britanică a fost spitalizată, în 2013, în aceeaşi clinică, din cauza unei gastroenterite.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a, în baston. Este prima oară în ultimii 17 ani când monarhul apare astfel în public FOTO


loading...