Start pentru studiul de fezabilitate privind modernizarea DJ 102I (secţiunea Valea Doftanei – Brădet), contract finanţat de CNI

Valoarea contractului este de 2,79 milioane de lei, iar durata de realizare a serviciilor de proiectare este de 4 luni. Finanțarea viitorului obiectiv de investiții va fi asigurată de către Compania Națională de Investiții.

RomaniaTV.net
27 aug. 2020, 13:04

Joi, în prezența prim-ministrului Ludovic Orban, a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, a ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și a ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a fost semnat contractul de proiectare pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru „Reabilitare și modernizare DJ 102 I, Valea Doftanei (jud. Prahova) – Brădet (jud. Brașov)”.

În cadrul contractului finanțat de Compania Națională de Investiții se vor realiza, pe lângă studiul de fezabilitate (SF) necesar reabilitării celor 24 de km de drum, și celelalte studii necesare întocmirii documentației de aprobare a indicatorilor tehnico-economici.

Orban propune alternativa pentru a evita aglomeraţia de pe DN1. „O iei spre Câmpina, pe Valea Doftanei, şi traversezi spre Săcele” 


loading...