Statuia copilului Iisus „plânge lacrimi de sânge”! Localnicii cred că este mesajul lui Dumnezeu VIDEO

Este a patra oară anul acesta când o statuie din Acapulco, Mexic, a plâns cu lacrimi de sânge. Liderii bisericii lucrează pentru verificarea celor întâmplate. 

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 14:47

O statuie despre care localnicii spun că este a copilului Iisus a început să plângă cu lacrimi de sânge și ei cred că este un semn de la Dumnezeu. Locuitorii satului rural mexican aflat la 42 de kilometri de Acapulco spun că incidentul bizar este un răspuns la infracțiunile în creștere din zonă.

Aceasta este a patra oară când statuia lui Isus a plâns cu lacrimi de sânge începând cu 2019. Potrivit presei locale, prima dată când statuia ceramică, care este păstrată într-o reședință privată, a plâns sânge în ziua de Anul Nou. 

Locuitorii consideră că statuia exprimă nefericirea la creşterea criminalității din localitate, care are în medie 111 crime pentru fiecare 100.000 de locuitori, potrivit Consiliului Cetățenilor pentru Securitatea Publică și Justiția Penală.

„Mulți oameni au spus că Diavolul face acest lucru, în timp ce alții cred că este un mesaj de la Dumnezeu. Suntem convinși că a plâns, chiar și când oamenii îl țineau”, a declarat localnicul  Natividad Flores.

De asemenea, locuitorii au susținut că nu doresc să ducă statuia într-o biserică pentru verificare, deoarece sunt speriaţi să o scoată.

Un preot fără nume din Tambuco a spus că reprezentanții Bisericii Catolice vor cerceta afirmațiile pentru a se asigura că nimeni nu profită de credincioşi. El a recunoscut, de asemenea, că ar putea exista o „explicație rațională, deoarece nu totul este un fenomen spiritual”.