Statul care a hotărât să despăgubească amantele! Decizie controversată luată în această ţară europeană!

Se pare că în Italia şi amantele au dreptul la despăgubiri. Astfel, după decesul unui bărbat care şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, atât soţia cât şi o altă femeie care avea o relaţie cu defunctul au primit despăgubiri de la aisguratori.

13 mai 2021, 22:37
Statul care a hotărât să despăgubească amantele! Decizie controversată luată în această ţară europeană!

Statul care a hotărât să despăgubrască amantele! Victima de 39 de ani şi soţia sa, rezidenţi în Torino (nord), aveau împreună un copil de vârstă mică, însă soţul avea şi o relaţie extraconjugală pe care nu o ţinea ascunsă.

Statul care a hotărât să despăgubească amantele! Decizie controversată luată în această ţară europeană!

În anul 2020, atunci când bărbatul a murit într-un accident rutier, poliţia a făcut demersuri pentru a-l identifica, şi cum văduva sa se afla într-o călătorie, iubita a fost cea care s-a ocupat de aceste aspecte. Aceasta şi-a afirmat imediat şi drepturile, invocând relaţia cu cel dispărut şi planurile lor de viitor.

„Era legată de acest bărbat printr-o speranţă de viaţă comună. A existat o intensitate reală a sentimentelor, au coabitat”, a explicat avocatul iubitei, Gino Arnone, citat de ziarul menţionat.

„Trei zile cu mine, patru cu familia”, a explicat, sub rezerva anonimatului, femeia pentru ziar. La Stampa nu a precizat valoarea despăgubirilor.

În România însă, un triunghi amoros s-a transofrmat ușor într-o acțiune în instanță, după ce amanta a cerut despăguribiri morale pentru că soția bărbatului a început să facă postări pe Facebook care i-au afectat imaginea amantei, scrie ziaruldeiasi.ro.

Pe lângă daune morale, amanta a cerut şi ca rivala să publice sentinţa pe cheltuiala proprie într-un cotidian local şi pe pagina sa de Facebook.

În anul 2018, soția înșelată a publicat pe Facebook un text în care a spus că amanta a avut relații extraconjugale cu soțul ei pentru a obține o sumă de bani. În acțiunea depusă la Tribunalul din Iași, amanta a spus că prin afirmațiile făcute de soție i s-a conturat o imagine de persoană imorală, fiindu-i afectat prestigiul social şi poziţia pe care o deţine ca femeie, mamă şi contabilă.

Soția a susținut că reclamanta lucra la aceeaşi firmă cu soţul ei, iar în noiembrie 2015, acesta îi făcuse cadou suma de 300 de euro. Ulterior, soţul a început să se vadă tot mai des cu colega de serviciu şi să plece în weekend-uri cu aceasta. Se pare că soția a aflat de relația extraconjugală în 2016 și chiar i-a cerut femeii să renunțe la soțul ei, dar ea a refuzat.

Citeşte şi: Gest disperat al unei femei. A organizat o înmormântare falsă pentru fostul iubit, ca amanta lui să creadă că a decedat!