STB prelungeşte programul a opt linii şi deviază alte trei pentru spectatorii meciului România-Elveţia de pe Arena Naţională

Opt linii de transport public vor avea program prelungit, iar alte trei vor fi deviate, marţi, pentru a asigura preluarea spectatorilor care asistă la meciul de fotbal România - Elveţia, programat pe Arena Naţională.

21 nov. 2023, 13:22
STB prelungeşte programul a opt linii şi deviază alte trei pentru spectatorii meciului România-Elveţia de pe Arena Naţională

Naţionala de fotbal a României încheie marţi seară, de la ora 21.45, campania de calificare la Europenele din Germania, de anul viitor, pe cel mai mare stadion al ţării, cu partida contra Elveţiei, duel care va stabili ordinea finală în Grupa I.

Este o ocazie pentru suporterii tricolorilor să sărbătorească o calificare mult-aşteptată la un Campionat European (al 5-lea din istorie, după cele din 1984, 2000, 2008 şi din 2016).

România este liderul seriei, cu 19 puncte, şi va termina pe prima poziţie, dacă nu va pierde în faţa „ceasornicarilor” (care au 17 puncte, înainte de runda finală). Primele două poziţii trimit direct la turneul final.

Pentru fanii care vor merge să celebreze pe stadion calificarea (s-au vândut toate biletele), Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 14, 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 să funcţioneze cu un program de circulaţie prelungit până la ora 01.00 în seara zilei de marţi, 21.11.2023, pentru a asigura preluarea oamenilor, scrie Mediafax.

Citeşte şi: Târgul de Crăciun ”WINTER WONDERLAND” se deschide joi, 30 noiembrie, la HALA LAMINOR în Sectorul 3

De asemenea, în ziua de marţi, 21.11.2023, începând cu ora 17.00 (la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie, dacă situaţia o va impune), liniile care au capătul la „Arena Naţională” vor fi deviate astfel:

– Liniile de troleibuz 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă;

– Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul actual între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere ȋn Depoul Vatra Luminoasă.

Citeşte şi: Emil Grădinescu, noi săgeţi la adresa lui CTP: „Nu-i place fotbalul, îi miroase şi-l şochează”