Steaua a învins U Cluj şi s-a apropiat de podium

Steaua a câştigat la limită cu Universitatea Cluj, 1-0. Înainte de fluierul de start, jucătorii celor două echipe au ţinut un moment de reculegere în memoria actorului Emil Hosu.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 19:18
Steaua a învins U Cluj şi s-a apropiat de podium

Steliştii au fost urmăriţi de ghinion din primele minute. Novak Martinovic şi Andrei Prepeliţă s-au accidentat şi au fost schimbaţi. Bicfalvi şi Iliev le-au luat locul în teren.

Echipa lui Ilie Stan a avut prima ocazie la Cluj. Tatu l-a încercat pe Bornescu din marginea careului dar portarul Universităţii a respins în corner. Golul a venit în minutul 37. Rusescu a profitat de greşeala lui Szukala şi a deschis scorul.

În debutul reprizei secunde, tot steliştii au avut cele mai mari ocazii. Bourceanu a scăpat singur cu Bornescu dar nu a reuşit să-l învingă pe goalkeeper-ul Clujului. Şi Chipciu a fost la un pas să dubleze diferenţa pe tabelă, dar a trimis pe lângă poartă.

Grozav a fost cel mai aproape de gol, dar mingea a căzut pe bara transversală. Tony a trecut şi el pe lângă egalare cu 4 minute înainte de final. Atacantul nu a reuşit să înscrie din 5 metri.

Steaua a câştigat cu 1-0 şi s-a apropiat la 3 puncte de podiumul Ligii I.