STEAUA-AKTOBE LIVE. Kazahii au venit la Bucureşti să o elimine pe Steaua din Liga Campionilor

STEAUA-AKTOBE LIVE. Vladimir Gazaev, antrenorul celor de la Aktobe, a spus la Bucureşti că echipa sa este pregătită pentru returul cu Steaua și este gata să facă un meci mare, în urma căruia să obțină calificarea în play-off-ul Ligii Canmpionilor.

05 aug. 2014, 17:35
STEAUA-AKTOBE LIVE. Kazahii au venit la Bucureşti să o elimine pe Steaua din Liga Campionilor

STEAUA-AKTOBE LIVE. La conferinţa de presă de dinaintea manşei a doua din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Vladimir Gazaev, antrenorul lui Aktobe, a recunoscut superioritatea Stelei, dar a subliniat că elevii săi sunt gata pentru un meci mare.

Citeşte şi STEAUA – AKTOBE. Mesaj ULUITOR al lui Costel Gâlcă pentru stelişti. Care va fi CHEIA jocului

Am fi vrut să avem tribunele pline, dar suporterii îşi vor susţine echipa favorită. Ne aşteptăm ca miercuri să avem un meci foarte interesant pentru că jucăm cu o echipă foarte puternică, foarte bine pregătită, iar scorul din tur confirmă acest lucru.

Steaua este mai puternică decât noi pe hârtie, dar jucătorii noştri vor da totul pe teren pentru un rezultat cât mai bun. Nu ne este frică de nimeni. Vom juca foarte disciplinat, foarte bine organizat, deşi ştim că va fi foarte greu„, a declarat Valeri Gazaev.

STEAUA-AKTOBE se va juca miercuri, de la ora 20.30, va fi transmis live de Digi Sport 1 şi LIVE VIDE de RomaniaTV.net.