Antrenor SURPRIZĂ la STEAUA. „Vreau sa antrenez doar la echipa mare”

Marius Lacatus, directorul tehnic al CSA Steaua, a negociat in ultima perioada cu mai multi antrenori, iar in doua saptamani ar trebui anunte cine este alesul.

02 mart. 2017, 06:24
Antrenor SURPRIZĂ la STEAUA. „Vreau sa antrenez doar la echipa mare”

CSA Steaua a anuntat ca va reinfiinta echipa de fotbal la nivel de seniori, urmand a se inscrie in Liga a IV-a sau a V-a.

Marius Lăcătuş, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre echipa ARMATEI. Ce se întâmplă cu CSA STEAUA

„Sper sa fiu ales ca antrenor la CSA. Voi afla in curand. Vreau sa antrenez doar la echipa mare. Am vorbit cu Lacatus acum o saptamana si in aproximativ doua saptamani voi primi un raspuns. Lacatus nu se grabeste sa aleaga un antrenor.

Mi-as dori sa fiu numit si sa facem treaba buna. Am propus mai multe lucruri, printre care un rebranding si marirea numarului de grupe de copii si juniori. Trebuie sa te ocupi de asta pentru ca e o baza mare. Trebuie sa fie copii care sa plateasca pentru a fi la club. Eu am propus ca noi sa aducem venituri la club. Eu sunt in stare sa folosesc aceasta baza de copii pentru a aduce bani. Gandul meu este sa aduc bani, nu sa incasez. In ligile inferioare, Liga a 4-a si a 3-a, nu iti trebuie bani multi.

Planul meu este sa avem jucatori tineri, de 17-18 ani. Dar trebuie si 6-7 jucatori cu experienta, cate unul in fiecare compartiment. Sunt jucatori cu experienta pe care ii cunosc si care ar vrea sa lucreze cu mine la Steaua. Important este sa incepem treaba”, a spus Nana Falemi la 6TV.