STEAUA – ASA TG. MURES 0-1 în SUPERCUPA ROMANIEI

STEAUA - ASA TG. MURES 0-1 în Supercupa României. Vicecampioana ASA Tg. Mureș a câștigat în premieră Supercupei României-Timișoreana la fotbal, miercuri seara, pe stadionul ''Farul'' din Constanța, după ce învins campioana Steaua București cu scorul de 1-0 (0-0).        

08 iul. 2015, 16:39
STEAUA – ASA TG. MURES 0-1 în SUPERCUPA ROMANIEI

STEAUA – ASA TG. MURES 0-1

Fotbal: ASA Tg. Mureș a câștigat Supercupa României-Timișoreana, după 1-0 cu Steaua. Unicul gol al meciului a fost marcat de Axente, în mintul 63.

Steaua: Cojocaru – Râpă, Tamaş, Varela, Toşca – Muniru (Mihalcea ’74), Neagu (Tahar ’68) – Iancu (Grădinaru ’44), Stanciu, Chipciu – Tudorie. Antrenor: Mirel Rădoi

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu – Golanski (Hanca ’84), M. Constantin, Bejan, Brandan – Gorobsov, Muresan, N’Doye – Varga (Pedro ’60), Romario (Manolov ’90+3)- Axente. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Stanciu ’69 / Varga ’45, Golanski ’53, Mureşan ’65, Constantin ’68, Romario ’69

Înaintea începerii meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului selecţioner Angelo Niculescu.

Acesta a fost primul şi ultimul meci la ASA Târgu Mureş pentru antrenorul Dan Petrescu, care va pleca în China.

De asemenea, acesta a fost primul meci oficial la Steaua şi pentru Mirel Rădoi.

Miercuri se va decide care echipă va câştiga primul trofeu al sezonului 2015-2016: Supercupa României. Steaua şi ASA Tîrgu Mureş se întîlnesc pe stadionulFarul din Constanţa, de la ora 21:00, în direct pe ProTV şi în format live score pe RomaniaTV.net.

Ambele formaţii vin cu antrenori noi. Tîrgmureşenii vor fi conduşi de Dan Petrescu, în timp ce campioana României îl are pe Mirel Rădoi la cîrmă.

În cazul în care Steaua va cîştiga în această seară, atunci tehnicianul „roş-albaştrilor” ar deveni primul antrenor din istoria Supercupei care cucereşte acest trofeu la debutul în fotbalul românesc în postura de principal.


ASA: Stăncioiu – Golanski, Marius Constantin, Bejan, Brandan – G. Mureșan, Gorobsov – Varga, Manolov, Romario – Axente

Antrenor: Dan Petrescu

Echipa probabilă a Stelei: Fl. Niţă – Râpă, Tamaş, Varela, Guilherme – Breeveld, I. Neagu – Chipciu, Stanciu, Iancu – Tudorie

Antrenor: Mirel Rădoi

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti)

Asistenţi: Sebastian Gheorghe (Suceava), Ovidiu Artene (Vaslui)


Steaua și ASA Târgu Mureș deschid, în mod oficial, noul sezon competițional. Cele mai bune echipe din sezonul trecut vor juca cu trofeul pe masă, la Constanța, în Supercupa României, care va începe la ora 21:00.

Campionii, cu un nou antrenor pe bancă, Mirel Rădoi, vor să câștige toate trofeele interne ale sezonului, după ce anul trecut au ratat Supercupa, în dauna celor de la Astra, după loviturile de departajare.

Deși au pierdut ambele întâlniri directe din campionat, Steaua i-a suflat titlul ASA-ului în ultima etapă, motiv de revanșă pentru ardeleni. Chiar dacă au dat senzația că vor construi o echipă de top la Târgu Mureș, prin aducerea în principal a lui Dan Petrescu, oficialii vicecampioanei au serioase probleme cu banii, dar și cu DNA-ul.

Steaua – ASA Târgu Mureș, Supercupa României, care va începe de la ora 21:00, va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Petrescu a anunțat deja că va pleca după Supercupă, pentru a onora oferta din China, dar vrea să-și încheie foarte scurtul mandat la ASA cu un trofeu, care va da oricând bine la CV.

STEAUA – ASA TG. MURES LIVE VIDEO SUPERCUPA ROMANIEI 2015. „În această dimineaţă s-au vândut ultimele bilete disponibile la Supercupa României, FC Steaua Bucureşti – ASA Târgu Mureş. Toate cele 13.300 de bilete «tipărite» de Federaţia Română de Fotbal pentru primul joc al noului sezon au fost epuizate în cele opt zile trecute de la startul procesului de vânzare. Astfel, partida din această seară, de la Constanţa, se va disputa cu casa închisă”, notează sursa citată. Partida se va disputa de la ora 21.00, pe Stadionul Farul din Constanţa.

Dan Petrescu va pleca de la echipă după meciul din SUPERCUPA ROMANIEI, iar în locul său va fi adus Vasile Miriuță, fostul antrenor al celor de la CFR. STEAUA ASA TARGU MURES se joacă, miercuri, de la ora 21:00, la Constanţa, şi este LIVE VIDEO la PRO TV.

STEAUA ASA TARGU MURES SUPERCUPA ROMANIEI. Ediția din acest an Supercupei României, STEAUA ASA TARGU MURES, care va fi LIVE VIDEO la PRO TV, beneficiază de un trofeu nou acordat învingătoarei.  Primul meci al sezonului 2015-2016 va avea o miză specială. Câștigătoarea Supercupei României va păstra trofeul în propria vitrină, anunță site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. Cupa realizată în Italia nu este transmisibilă, spre deosebire de trofeul Cupei României, pe care învingătoarea îl poate păstra doar un an.

STEAUA ASA TARGU MURES SUPERCUPA ROMANIEI. Echipele probabile pentru meciul STEAUA ASA TARGU MURES

Steaua: Fl. Niţă – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Breeveld, I. Neagu – N. Chipciu, Stanciu, G. Iancu – ŢucudeanAntrenor: Mirel Rădoi.

ASA Targu Mures: Stăncioiu – Golanski, M. Constantin, Fl. Bejan, Velayos – G. Mureșan, Brandan – Hanca, Gorobsov, D. Varga – M. Axente. Antrenor: Dan Petrescu.

Mirel Rădoi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că are emoţii înaintea primului meci din cariera de tehnician, cel cu ASA Târgu Mureş, din cadrul Supercupei României.

STEAUA ASA TARGU MURES SUPERCUPA ROMANIEI. „Este un meci important pentru ambele echipe, este un meci cu un trofeu pe masă, o singură partidă. Am oarecare emoţii, dar cred eu că este normal în acest moment. Important este ce va arăta echipa pe teren şi mai puţin sentimentele pe care le voi simţi eu. Cred că pentru mine personal ar fi foarte important, dar mult mai important va fi pentru jucători şi pentru club să obţinem acest trofeu. Dacă ne uităm la cele trei trofee câştigate sezonul trecut, plecăm cu prima şansă, dar este un singur meci şi se poate întâmpla orice, iar noi trebuie să fim pregătiţi”, a spus Rădoi înainte de STEAUA ASA TARGU MURES.

STEAUA ASA TARGU MURES SUPERCUPA ROMANIEI. Steaua și ASA Targu Mureș își dispuă primul trofeu din noul sezon. Cele două se înfruntă la Constanța, miercuri, de la 21:00, LIVE VIDEO la PRO TV. Partida STEAUA ASA TARGU MURES va fi condusă de Radu Petrescu.