STEAUA – CHELSEA / Mai mulţi fani englezi au ales greşit destinaţia pentru meciul din optimi

Pentru meciul Steaua - Chelsea, din Liga Europa, îşi anunţaseră prezenţa la Bucureşti aproape 2.000 de fani englezi. Totuşi, pe Naţional Arena se vor afla mai puţin de jumătate dintre aceştia.

RomaniaTV.net
07 mart. 2013, 13:25
STEAUA – CHELSEA / Mai mulţi fani englezi au ales greşit destinaţia pentru meciul din optimi

Unul dintre motivele pentru care la Bucureşti ajung doar 600 de suporteri ai lui Chelsea, deşi se estimase că numărul lor va atinge 2.000, este acela că unii dintre ei s-au grăbit să-şi facă rezervări pentru Amsterdam, după ce Ajax a învins Steaua în prima manşă a şaisprezecimilor cu 2-0.

Astfel, prin calificarea en-fanfare obţinută în faţa „lăncierilor”, steliştii nu au dat peste cap doar planurile olandezilor în Liga Europa, ci şi pe cele ale fanilor englezi. Evident, pentru aceştia din urmă meciul cu Steaua nu a fost suficient de important pentru a-şi anula planurile de a merge la Amsterdam, astfel că vor urmări partida de joi seară din „capitala distracţiilor uşoare a Olandei”, după cum o numeşte site-ul oficial al lui Chelsea.

CITEŞTE ŞI: Steaua – Chelsea va stabili un nou record de asistenţă pe Naţional Arena

În capitala distracţiilor uşoare a Olandei se va afla un grup restrâns de fani ai echipei Chelsea. Aceştia au călătorit în ţara greşită. Când Ajax a învins pe Steaua cu 2-0, în prima manşă a turului precedent, câţiva fani ai «albaştrilor», care au văzut că echipa noastră a câştigat cu 1-0 la Praga, au crezut că vor economisi bani cumpărându-şi din timp bilete pentru Amsterdam„, a notat sursa citată.

Potrivit Jandarmeriei, Chelsea va fi susţinută la Bucureşti de aproximativ 600 de suporteri. Aceştia urmau să ajungă la Bucureşti joi, în grupuri neorganizate, după cum a afirmat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache; miercuri, în Capitală a mai sosit un grup de aproximativ 30 de fani englezi. „Vom încerca să-i grupăm în zona Centrului Vechi din Capitală pentru a fi sub supraveghere şi pentru a evita incidentele”, a precizat Georgian Enache, citat de Mediafax.

CITEŞTE ŞI: Ignoranţă sau război psihologic? GAFA uriaşă a unui ziar din Anglia, înainte de Steaua – Chelsea

Meciul Steaua – Chelsea se dispută joi seară, la ora 20.00, pe Naţional Arena, în prima manşă a optimilor Ligii Europa. Desfăşurarea partidei va putea fi urmărită LIVE TEXT pe ROMÂNIATV.NET.