STEAUA. Motivul SCANDALOS pentru care campioana nu poate juca în GHENCEA

STEAUA ar fi vrut să revină în Ghencea, dar MApN a anunţat că nu se poate deoarece stadionul va fi supus unor lucrări de modernizare în vederea Euro 2020. De fapt, motivul este altul: arena nu poate fi omologat din cauza degradării!

23 mart. 2016, 15:11
STEAUA. Motivul SCANDALOS pentru care campioana nu poate juca în GHENCEA

STEAUA. Stadionul din Ghencea nu a mai fost folosit de un an și s-a degradat foarte mult. Astfel, ISU, Jandarmeria și LPF au constatat că arena are mari probleme, după ce au inspectat-o. Stadionul nu poate fi omologat și chiar dacă STEAUA și CSA ajung la un acord, echipa roș-albastră nu poate reveni în Ghencea, pentru că acolo nu se pot juca meciuri din Liga I, anunta ziare.com.

CITEŞTE ŞI Steaua lui Gigi Becali îşi schimbă sigla şi numele. Cum se va numi echipa

STEAUA. „Presupusa modernizare a stadionului este doar un alibi pentru a ascunde adevărul. Nu s-a depus nici măcar studiul de fezabilitate la minister, iar dacă se va ajunge la reconstrucție, procesul va începe abia în a doua jumătate a anului 2017. Adevărul este că stadionul nu a putut fi omologat și nu mai poate găzdui meciuri de fotbal pentru că s-a degradat. CSA STEAUA a stabilit că nu se va investi niciun ban pentru refacerea problemelor, iar în momentul de față speram ca stadionul să fie selectat pentru procesul de modernizare pentru EURO 2020″, a declarat o persoană din cadrul CSA, pentru sursa citată.

CITEŞTE ŞI Veste bună pentru toţi fanii Stelei: Anunţul făcut de ministrul Apărării