Steaua îi ia peste picior pe „câini” pe site-ul oficial: I-am dresat

Puţini au crezut în victoria Stelei în derby-ul cu Dinamo, dar "roş-albaştrii" au răsturnat toate estimările şi s-au impus cu 3-1 în Ştefan cel Mare. Prilej de nenumărate "săgeţi" otrăvite spre Ştefan cel Mare.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 11:10
Steaua îi ia peste picior pe „câini” pe site-ul oficial: I-am dresat

O victorie în marele derby al Ligii I este cea mai importantă dintr-un sezon pentru Steaua şi Dinamo. În partida din etapa a 16-a s-au impus „roş-albaştrii”, graţie a golurilor marcate de Raul Rusescu (2) şi Mihai Costea, în timp ce „câinii” au punctat norocos din penalty prin Marius Niculae. Steliştii nu puteau rata momentul şi îşi ironizează marii rivali pe unde apucă, atât la nivel de suporteri, cât şi la nivel oficial. Dacă Gigi Becali a avut din nou ocazia să miaune în direct la TV după succesul din Ştefan cel Mare, steliştii i-au luat peste picior pe „câini” şi pe site-ul oficial al clubului.

„Lecţie de dresaj” este titlul materialului de pe site-ul Stelei în care se anunţă succesul din „Groapă”. „Cei care au pariat masiv pe înfrângerea Stelei şi care vedeau echipa gazdă ca favorită certă a acestui meci, nu înţeleg chiar nimic din spiritul Stelei. Roş-albaştrii demonstrează că sunt o mare echipă întotdeauna atunci când este nevoie să o facă. Cu un antrenor inspirat şi curajos, care nu a închis niciun moment jocul şi a introdus atacanţi chiar şi atunci când echipa noastră conducea şi ar fi putut să se blindeze în apărare, Steaua nu avea cum să piardă acest meci”.