Steaua, între tiki-taka şi „ţaca-paca”

Nu numai chinezii "măsluiesc" branduri celebre pentru a vinde bine. Dacă ei au adibas, Puna sau Nokla, Steaua înlocuieşte tiki-taka, brevetat de FC Barcelona şi visat de finanţatorul Gigi Becali, cu "ţaca-paca".

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 07:11
Steaua, între tiki-taka şi „ţaca-paca”

Gigi Becali şi-a dat în sfârşit seama că de la voinţă la putirinţă e cale lungă şi că deşi el vedea Steaua jucând „tiki-taka Barcelona”, ai lui joacă „ţaca-paca”. A fost nevoie de o înfrângere cu Ceahlăul lui Pinalti pentru a se convinge că nu are cu cine să facă Steaua să semene cu Barcelona şi la altceva decât la culoarea echipamentului.

Becali spune că Steaua nu ar fi pierdut la Piatra Neamţ dacă ar fi pasat mai mult. „Cu echipele astea mici, e simplu. Ele încep tare, că se mobilizează, dar dacă în primele 20 pasezi continuu, le oboseşti şi pe urmă le dai golurile. Dar noi nu avem niciun pasator. La noi e după ureche, ţaca-paca”, a comentat Becali, la GSP TV.

„Lui Ilie Stan nu am ce să-i spun, chiar dacă echipa nu merge cum mi-aş dori. Nu pot să-i spun nimic, pentru că n-a avut cu cine juca”, a menţionat finanţatorul stelist, care a admis că a intervenit pe lângă antrenor în favoarea lui Alex Bourceanu şi Florin Costea, pe care voia să-i trimită la echipa a doua după ce aceştia au avut un conflict pe teren.


loading...