Steaua, primele transferuri de la revenirea lui Reghecampf. Anunţul este oficial

Steaua București a oficializat, luni, transferurile jucătorilor Mihai Pintilii și Alexandru Bourceanu, anunță clubul pe site-ul său oficial.

29 dec. 2015, 06:34
Steaua, primele transferuri de la revenirea lui Reghecampf. Anunţul este oficial

Mihai Pintilii şi Alexandru Bourceanu, foștii căpitani ai Stelei din perioada 2011-2014 au revenit, astfel, la echipa ”roș-albastră” și se vor alătura lotului condus de antrenorul Laurențiu Reghecampf pe data de 8 ianuarie, când este programată vizita medicală.

Mihai Pintilii, căpitanul echipei campioane în 2014, a fost transferat de la echipa israeliană Hapoel Tel Aviv și a semnat un contract valabil pe doi ani. Alexandru Bourceanu, căpitan al Stelei la câștigarea titlului cu numărul 24 și a Supercupei României în 2013, dar participant și la cucerirea celor trei trofee din 2015 (campionat, Cupa României, Cupa Ligii), a semnat un contract valabil pe un an.

Citeşte şi Reghecampf, în PERICOL. Cum poate fi DAT AFARĂ de la STEAUA

Mijlocașul central Mihai Doru Pintilii este născut pe 9 noiembrie 1984, la Iași, iar în cariera sa a jucat la Auxerre Lugoj, Jiul Petroșani, Internațional Pitești, Pandurii Târgu Jiu. În vara lui 2012 s-a transferat la Steaua, echipă din lotul căreia a mai făcut parte, pentru o scurtă perioadă, în 2007.

După două sezoane de succes în Ghencea, Pintilii a fost transferat la Al Hilal Riad în vara lui 2014, acolo unde l-a însoțit pe Laurențiu Reghecampf. În returul sezonului trecut, jucătorul a fost împrumutat la Pandurii, iar în prima parte a actualei stagiuni a evoluat pentru Hapoel, menționează sursa amintită.

Citeşte şi Laurenţiu Reghecampf, AROGANŢĂ MAXIMĂ după revenirea la STEAUA

Alexandru Bourceanu este un mijlocaș defensiv născut pe 24 aprilie 1985, la Galați, care și-a început cariera în 2004, la Dunărea Galați, de unde s-a transferat în 2008 la Oțelul, pentru care a evoluat timp de un sezon. În vara anului 2009 a trecut la Poli Timișoara, iar în 2011 s-a transferat la Steaua. În ianuarie 2014 a semnat pentru Trabzonspor, dar, din cauza unei accidentări la genunchi, nu a mai intrat în planurile echipei din Turcia, care a decis să-l împrumute la Steaua pentru un sezon în toamna aceluiași an. În vara lui 2015 a revenit la Trabzonspor, însă și-a reziliat contractul cu turcii în luna octombrie.