Steaua, sancţiune DURĂ după derby-ul cu Dinamo

Steaua a primit o amendă de 33.000 de lei din partea Jandarmeriei Capitalei, după ce fanii roș-albaștrilor au aruncat cu petarde pe teren și au aprins torțe la meciul cu Dinamo, de duminică, scor 1-1.

11 apr. 2016, 14:54
Steaua, sancţiune DURĂ după derby-ul cu Dinamo

Jandarmeria Capitalei a sancţionat clubul Steaua cu amendă în valoare de 33.000 de lei pentru neîndeplinirea obligaţiilor ce-i revin conform legii – să nu permită accesul persoanelor care au asupra lor făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene…şi să asigure personalizarea tuturor documentelor de acces la competiţiile şi jocurile cu grad ridicat de risc, prin inscripţionarea pe acestea a numelui şi prenumelui spectatorilor – cu ocazia meciului de fotbal dintre Steaua şi Dinamo, disputat în data de 10 aprilie, pe Arena Naţională din Capitală, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

STEAUA DINAMO 1-1 în etapa a 6-a din PLAY-OFF. Vezi CLASAMENTUL

În plus, jandarmii au mai aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.310 lei pentru participare la scandal în incinta arenei sportive, consum de băuturi alcoolice sau pătrunderea în arena sportivă în stare de beţie. De asemenea, nouă persoane au fost sancționate cu interzicerea accesului pe stadioane pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, ANUNŢ RADICAL înainte de meciul ASTRA – STEAUA