STEAUA se desparte de primul TITULAR. Până sâmbătă se va decide între Anglia şi Franţa

A devenit din ce în ce mai clar că Steaua se va despărţi de foarte mulţi jucători de bază în această vară. Practic, majoritatea titularilor care vor primi oferte bune de transfer vor fi lăsaţi să plece, între aceştia numărându-se şi fundaşul stânga, Iasmin Latovlevici.

13 mai 2014, 15:47
STEAUA se desparte de primul TITULAR. Până sâmbătă se va decide între Anglia şi Franţa

Iasmin Latovlevici pare să fie primul stelist care va părăsi Ghencea la finalul acestui campionat, exceptându-l pe portarul Tătăruşanu, care se află la final de contract cu roş-albaştrii şi a refuzat să-şi prelungească înţelegerea.

Conform surselor fanatik.ro, Latovlevici are două oferte concrete şi trebuie să ia o decizie asupra viitorului său până în week-end.

Citeşte şi Laurenţiu Reghecampf, ÎNVINS de Anamaria Prodan în INSTANŢĂ. Vezi SENTINŢA

Latovlevici este dorit în Anglia şi Franţa, iar grupările interesate de serviciile internaţionalului român oferă clubului  din Ghencea 1,5 milioane de euro. Steaua a acceptat oferta, iar Latovlevici urmează să se hotărască ce campionat i s-ar potrivi mai mult.

Plecarea lui Latovlevici i-a determinat pe oficialii Stelei să-l aducă la echipă pe Alin Toşca, de la Viitorul Constanţa. Totuşi, internaţionalul de tineret nu are experienţă în cupele europene, motiv pentru care Steaua îl va transfera, în proporţie de 99 %, pe petrolistul Guilherme. Fundaşul brazilian este unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Reghe, tehnicianul fiind, de altfel, cel care l-a adus în România, la Concordia Chiajna. Guilherme va sosi în Ghencea din postura de jucător liber de contract, angajamentul său cu Petrolul urmînd să expire la finalul sezonului.

Citeşte şi Gigi Becali, DECIZIE-ŞOC după întâlnirea cu fotbaliştii de la STEAUA. Cine VINE, cine PLEACĂ